Secretar de stat în MADR, Marius Micu: ,,Forma finală a draftului Planului Naţional Strategic va fi elaborată până la finalul anului”

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin Autoritatea de Management pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (AM-PNDR) a desfăşurat o serie de consultări online cu entităţile publice şi private implicate în elaborarea Planului Naţional Strategic (PNS).
Forma finală a draftului Planului Naţional Strategic va fi elaborată până la finalul anului, pentru realizarea acestuia fiind necesare regulamente pe care trebuie să le realizeze Uniunea Europeană, a susţinut, joi, 16 septembrie, Marius Micu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, la Forumul Antreprenorilor din Industria Agricolă.
,,Cel mai important este finalizarea regulamentelor care stau la baza Politicii Agricole Comune şi cu siguranţă când aceste regulamente vor fi finalizate Uniunea Europeană va comunica şi un termen clar până când va trebui să punem în formă finală acest plan naţional strategic. Se vehiculează la nivelul Uniunii Europene că solicitarea pe aceste drafturi ale planului naţional strategic va fi sfârşitul anului acesta. Noi cu siguranţă vom îndeplini toate termenele solicitate de Uniunea Europeană”, a spus Marius Micu, pentru AGERPRES.

Atricolul de presă îl puteți citi pe AGERPRES.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primarul com. Borcea, Aniel Nedelcu Pațurcă: ,,Vă aștept, acasă, când vreți, să dezvoltăm comunitatea în care am făcut primii pași spre școală”

vin sept. 17 , 2021
,,Fiecare început de an creează o emoție, o speranță de reușită și un țel spre viitor.” Cu aceste gânduri, primarul comunei Borcea, Aniel Nedelcu Pațurcă s-a adresat tuturor celor prezenți la deschiderea anului școlar, în comuna Borcea. Primăria comunei Borcea a investit în școlile din comună, pentru ca elevii să […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!