Accident cu trei victime, într-o intersecţie din Călăraşi

accident s 1Duminică, 8 septembrie, la ora 12,30, la intersecţia dintre strada Griviţa şi Bulevardul Cuza-Vodă a avut loc un accident, pe fondul neacordării de prioritate. Un autocamion, marca Iveco, condus de B.Ion în vârstă de 49 de ani, din Perişoru, ce venea de pe strada Griviţa, nu a respectat indicatorul, privind acordarea de prioritate şi a lovit autoturismul marca Wolkswagen, condus de P.Marin, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Ciocăneşti.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, insp. Ramona Tudor, în urma accidentului, a rezultat  rănirea uşoară a conducătorului autoturismului Wolkswagen, dar şi a două femei, în vârstă de 22, respectiv 42 de ani, aflate în acelaşi autoturism. Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de  îngrijiri medicale, dar au refuzat spitalizarea.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultate fiind negative şi li s-au recoltat probele biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Lui B.Ion, autorul accidentului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

S-a decis: Șestacovschi rămâne la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean

mar sept. 10 , 2013
Prof. Silviana Şestacovschi a condus cu delegare Inspectoratul Şcolar Judeţean(ISJ) Călăraşi, până pe 31 august a.c., dată în care a fost anuntaţă printr-o adresă remisă de către Ministerul Educaţiei Naţionale, că a fost eliberată din funcţie. Au urmat aproape 10 zile de incertitudine pentru prof. Silviana Şestacovschi, întrucât, în această […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!