Actualitatea de Calarasi

Accident cu trei victime, într-o intersecţie din Călăraşi

Please enter banners and links.

Print Friendly, PDF & Email

accident s 1Duminică, 8 septembrie, la ora 12,30, la intersecţia dintre strada Griviţa şi Bulevardul Cuza-Vodă a avut loc un accident, pe fondul neacordării de prioritate. Un autocamion, marca Iveco, condus de B.Ion în vârstă de 49 de ani, din Perişoru, ce venea de pe strada Griviţa, nu a respectat indicatorul, privind acordarea de prioritate şi a lovit autoturismul marca Wolkswagen, condus de P.Marin, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Ciocăneşti.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, insp. Ramona Tudor, în urma accidentului, a rezultat  rănirea uşoară a conducătorului autoturismului Wolkswagen, dar şi a două femei, în vârstă de 22, respectiv 42 de ani, aflate în acelaşi autoturism. Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de  îngrijiri medicale, dar au refuzat spitalizarea.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultate fiind negative şi li s-au recoltat probele biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Lui B.Ion, autorul accidentului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.