Renumitul primar al comunei Peștera a căutat rețeta succesului, la Borcea

Binecunoscutul primar al comunei Peștera, din județul Constanța, Valentin Vrabie, lăudat de o țară întreagă pentru modul în care a știut să dezvolte localitatea sa, care are cel mai mic buget din județ, a poposit în comuna Borcea, miercuri, 25 mai.

borceaPe neanunțate, la prima oră a dimineții, acesta a venit special, să afle, de la sursă, rețeta succesului: cum a reușit Primăria comunei Borcea să câștige procesul cu societatea RAJA Constanța, cea care furniza serviciul de apă. Informația a aflat-o din presa locală, Actualitatea de Călărași fiind cea care a scris, în numeroase rânduri, și înainte, și după câștigarea procesului cu RAJA, despre dorința primarului comunei Borcea de a aduce serviciul de apă, din nou, în subordinea primăriei. Câștigarea acestui proces, care părea să nu aibă sorți de izbândă, a făcut ca și alți primari să dorească să îi urmeze exemplul și să renunțe la serviciile prestate de RAJA Constanța, mai ales că localitatea Borcea a dovedit că prețul la apă poate să se înjumătățească, dacă serviciul revine la primărie.

După ce a fost oaspetele primarului Aniel Nedelcu, primarul Valentin Vrabie a postat, pe facebook, următoarele rânduri:

“Astăzi, am fost oaspetele primarului comunei Borcea, județul Călarași, Aniel Theodor Nedelcu, omul care a demonstrat că promisiunea făcută cetățenilor, de a prelua serviciul de distribuție a apei de la RAJA SA, a fost îndeplinită. Demersul cetățenilor și al autorităților publice locale a dus la rezilierea contractului cu RAJA SA și diminuarea prețului apei cu peste 50%. Comuna Borcea este exemplul că și la Medgidia, împreună, putem reuși!”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

,, EuroAmbasadori pentru viitorul Terrei”, o competiţie de mare anvergură, la Călăraşi

joi mai 26 , 2016
În perioada 20-22 mai, la Călăraşi, a avut loc concursul cu participare internaţională ,,Euro Ambasadori pentru viitorul Terrei”. Aflat la cea de a VIIa ediţie, acest eveniment remarcabil al mediului educaţional ecologic a  fost organizat şi în acest an de Colegiul Tehnic ,,Ştefan Bănulescu “ din Călăraşi. Concursul naţional cu […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!