Raport activitate “Moș Crăciun la tine acasă – Sărbători de iarnă ca-n povești”

Compania Mix Music a transmis presei următorul raport de activitate, privind evenimentele organizate în perioada de Crăciun. 

ACTIVITATE / SERVICII: – REALIZARE EVENIMENT CULTURAL “Mos Craciun la tine acasa – Sarbatori de iarna ca-n povesti”, in perioada 24-25 decembrie 2016.

In vederea realizarii evenimentului “Mos Craciun la tine acasa – Sarbatori de iarna ca-n povesti 2016” am inceput pregatirile in data de 20 decembrie 2016, cand s-au incarcat si s-au transportat echipamentele tehnice profesionale, casutele si decorurile pentru Oraselul lui Mos Craciun. Acestea au fost transportate cu 5 autoutilitare de 7,5 tone + o remorca, 2 autoutilitare de 5,5 tone, 2 microbuze de transport de 3,5 tone. In data de 20 decembrie s-a realizat pe platoul Consiliului Judetean Calarasi perimetrul protejat din garduri de protectie (3,5m x 2m) pentru montarea Oraselului lui Mos Craciun.

Incepand cu dimineata zilei de 21 decembrie 2016 am montat Oraselul lui Mos Craciun cu tot ce contine acesta: – s-a montat Casuta lui Mos Craciun si s-a decorat cu canapea, masute, mocheta, brad cu globulete si instalatii luminoase cu LED, cuburi luminoase cu LED de diferite dimensiuni, fotoliu pentru Mos Craciun, decoratiuni, bomboane pentru copii, cutii de cadouri. S-au montat instalatii de iluminat ornamental cu LED tip turturi (4 buc) si de asemenea s-a montat amplificator de radioficare cu 6 canale pentru Radioul lui Mos Craciun dotat cu Cd player,mixer incorporat,radio si styck de memorie – s-a montat Casuta lui Rudolf si s-a decorat cu piese vechi de mobilier autentice, decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna (beteala, globuri, sosetute pentru cadouri), masuta, taburet, cutii de cadouri, felinare, cos cu bomboane pentru copii.

S-au montat instalatii de iluminat ornamental cu LED tip turturi (3 buc) si boxe de radioficare pentru Radioul lui Mos Craciun – 2 buc – s-a montat Casuta Spiridusilor si s-a decorat cu 2 costume complete de spiridus, masuta, cutii de cadouri, cosuri cu bomboane pentru copii, 1 cos cu suveniruri pentru vizitatori, felinare, coronite si decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna (beteala, globuri, sosetute pentru cadouri), un fier vechi de calcat autentic.

S-au montat instalatii de iluminat ornamental cu LED tip turturi (3 buc) si boxe de radioficare pentru Radioul lui Mos Craciun – 2 buc – s-a montat Casuta “Biroul lui Mos Craciun” si s-a decorat cu mobilier specific (birou, taburet, suport gheata pentru pixuri, ceas), cos cu suveniruri, cos cu bomboane pentru copii, cutii de cadouri, costume de Mos Craciun si Craciunite si decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna (beteala, globuri, sosetute pentru cadouri, clopotei).

S-au montat instalatii de iluminat ornamental cu LED tip turturi (3 buc) si boxe de radioficare pentru Radioul lui Mos Craciun – 2 buc – s-a montat Casuta Craciunitelor.

S-au montat instalatii de iluminat ornamental cu LED tip turturi (3 buc) si boxe de radioficare pentru Radioul lui Mos Craciun – 2 buc – s-au montat 2 Casute ale Zanelor iar pe fiecare casuta s-au montat instalatii de iluminat ornamental cu LED tip turturi (3 buc) si boxe de radioficare pentru Radioul lui Mos Craciun – 2 buc.

De asemenea, Oraselul lui Mos Craciun a fost decorat cu 1 trasura pentru Mos Craciun, 1 cutie postala mare si 1 cutie postala mica, caruta cu lemne si paie, sania lui Mos Craciun si 1 figurina luminoasa 3D ren. S-a realizat alimentarea cu energie electrica a Oraselului lui Mos Craciun prin cablu trifazic protejat cu cross-cable (dispozitiv special pentru protectie mecanica) – 20 buc x 1 ml, tablouri electrice, neoane cu conectica aferenta.

In data de 22 decembrie 2016 am oferit 561 de cadouri colindatorilor Consiliului Judetean Calarasi si ai Centrului Cultural Judetean precum si angajatilor acestor institutii pe baza de tabele intocmite de Centrul Cultural, cu toate ca nu aveam nicio obligatie sa facem acest lucru, neavand o obligatie contractuala in acest sens. Noi am facut totusi acest lucru in urma insistentelor si adreselor primite de la Centrul Cultural Judetean. Cadourile au fost transportate cu 2 autoutilitare de 5,5 tone + 1 microbuz de 3,5 tone si au fost oferite de un Mos Craciun pus la dispozitie de catre noi, cu titlu gratuit.

Tot in data de 22 decembrie 2016 am inceput montarea scenei si a echipamentului tehnic profesional: – s-a realizat perimetru protejat din garduri de protectie tip jandarmerie (2m x 1m) si tip backstage (3,5 m x 2m)

– s-a montat schela din aluminiu certificata TUV, compusa din 8 stalpi, cadru in 2 ape pentru acoperis, extinderi si contre pentru stabilitate

– s-au montat gradenele cu picioare reglabile si fixe de dimensiuni diferite deoarece scena s-a montat pe treptele din fata salii “Barbu Stirbei” – s-a montat sunet Line Array tip RCF cu o putere nominala de 80000W, compus din topuri zburate pe fly-bar-uri si subwooferi

– s-au montat pe schela lumini conventionale tip blinder (pentru public si artisti), proiectoare tip scena 2000, dimmere si lumini inteligente tip beam, moving head spot si moving head wash, PAR-uri 64 cu LED RGBY montate pe stangi

– s-au montat pe schela 2 ecrane cu LED – in plus, in afara ofertei si a obligatiilor contractuale,

s-au montat pe spatele scenei 21 de cabinete ecrane cu LED, pixel de 10 mm.

Acestea au fost montate in 5 fasii de LED, de dimensiuni diferite, creand un design particularizat – s-a racordat distributia electrica la sursa de alimentare cu energie electrica, facand by-pass prin tabloul electric al generatorului electric Katerpillar pe care l-am adus.

In data de 23 decembrie 2016:

– s-au cablat si s-au facut probele de functionare ale luminilor conventionale si inteligente

– s-au cablat ecranele si fasiile cu LED si s-au facut probele de functionare – s-a definitivat montarea gardurilor de protectie pe pozitia finala pentru buna desfasurare a evenimentului

– s-a montat zona tehnica cu echipamentele aferente (mixer, periferii, regia video, regia de lumini)

– s-a montat cortul pentru campania de donare. Toate aceste lucruri s-au realizat in conditii de iarna (-6 grade Celsius)

Au fost montate in total peste 90 de tone de echipament tehnic, casute, decoruri, etc.

In data de 24 decembrie 2016:

– s-a montat backline complet pentru trupele live

– s-au facut probele de sunet

– s-au montat efectele speciale (masini de fum, masini de zapada)

– s-a verificat inca o data buna functionare a luminilor, a ecranelor cu LED, etc

– in plus, la solicitarea Primariei Mun. Calarasi, au fost montate garduri de protectie tip jandarmerie (2m x 1m) in jurul bradului amplasat in centrul platoului Consiliului Judetean Calarasipentru a asigura protectia si siguranta publicului prezent la eveniment.

In data de 24 decembrie 2016, in intervalul orar 10:00-12:00 si 15:00-16:30, a functionat radioul lui Mos Craciun pe instalatia de sonorizare de radioficare montata in Oraselul lui Mos Craciun. Pe aceasta instalatie au rulat colinde, gingle-uri, anunturi informative, mesaje de felicitare ale unora din cei mai in voga artisti din Romania.

Incepand cu ora 16:30, in oraselul lui Mos Craciun si-a facut aparitia Mos Craciun insotit de un alai numeros format din 2 spiridusi, 2 craciunite si, in plus, au fost prezente 2 personaje costumate in reni, 1 mascota Disney – Mickey, 1 mascota Disney – Minnie si 2 papusi gigant.

De asemenea, tot in plus, a fost prezent si Tudorel Popa, costumat in costum de Mos Craciun, care a fost ajutorul lui Mos Craciun si a ajutat la crearea si intretinerea unei atmosfere de sarbatoare.

Mos Craciun, impreuna cu alaiul sau, cu copiii si parintii prezenti in numar mare pe platoul Consiliului Judetean, au vizitat Oraselul lui Mos Craciun incepand cu Casuta Spiridusilor, continuand apoi cu Casuta lui Rudolf. In plus, a fost vizitata si Casuta “Biroul lui Mos Craciun”, unde copiii au putut sa scrie o scrisoare pentru Mos Craciun, au primit suveniruri si bomboane de ciocolata. Toti copiii care au vizitat aceste casute au primit suveniruri si flyere particularizate pentru fiecare casuta in parte precum si bomboane de ciocolata.

Dupa vizitarea acestor casute, Mos Craciun i-a invitat pe toti prezenti in Casuta lui Mos Craciun, unde a primit foarte multi copii care i-au spus poezii si cantecele, iar mai apoi au primit o punga consistenta de cadouri.

La finalul acestei activitati, Mos Craciun impreuna cu toate ajutoarele sale s-au mutat pe scena, unde incepand cu ora 18:00 a daruit multe alte cadouri copiilor cuminti, asa cum reiese din fotografiile si filmarile depuse pe DVD-uri.

Incepand cu ora 18:30 pe scena au intrat urmatorii artisti, conform desfasuratorului evenimentului: Mandinga, Sogoritele, Xonia, Pact (Leo Iorga & Adi Ordean), Dj Jungle. In plus a fost prezenta si trupa Amadeus, care a sustinut un recital extraordinar de 30 de minute.

Tot in plus, pe scena au evoluat si tineri de perspectiva din Calarasi, mai precis Denisa Parvu, Denisa Serban, Cosmin Andrian si Dj Ghost. Acestia au interpretat cate 2 melodii, dintrea care una a fost un colind specific sarbatorilor de iarna. Dj Ghost a realizat un scurt program cu muzica dance, inaintea intrarii pe scena a lui Dj Jungle. Seara s-a inchis cu recitalul lui Dj Jungle. Prezentator: RADU TUDOR (TVR 1) Ziua de 25 decembrie a debutat cu radioul lui Mos Craciun, desfasurat in intervalul 10:00-12:00 si 15:00-16:30. Incepand cu ora 16:00, in plus, a fost prezentata o sceneta realizata de copiii care fac parte din Asociatia Cercetasilor Crestini Romani – FSE, impartiti in 4 grupe: Mamarutele, Lupisorii, Cercetasii si Cercetasele. Acestia au primit diplome de participare si cadouri de la Mos Craciun. Dupa aceasta sceneta, tot in plus, a fost prezentata o piesa de teatru de papusi pentru copii cu actori de la teatrul „Junior” din Targoviste.

Pe intrega durata a acestor 2 momente desfasurate pe scena, pe platoul Consiliului Judetean Calarasi au fost asigurate animatie si jocuri pentru copii realizate de o echipa formata din 2 clovni, 3 craciunite si mascota Disney – Minnie. Dupa aceste momente desfasurate pe scena, Mos Craciun si-a facut din nou aparitia in Oraselul lui Mos Craciun, unde, impreuna cu alaiul sau numeros format din 2 spiridusi, 2 craciunite si in plus, 2 personaje costumate in reni, 1 mascota Disney – Mickey, 1 mascota Disney – Minnie si 2 papusi gigant, a vizitat din nou casutele din oraselul sau impreuna cu toti copiii si parintii acestora prezenti intr-un numar foarte mare pe platoul Consiliului Judetean. Copiii au primit pungi cu cadouri, suveniruri si bomboane.

Dupa ce Mos Craciun a impartit toate cadourile la Casuta lui Mos Craciun, acesta impreuna cu toate ajutoarele sale au urcat pe scena, unde au oferit alte cadouri copiilor adunati in numar foarte mare. Incepand cu ora 18:30 au inceput recitalurile live ale artistilor invitati: Trupa Zero, Amna, Hangitele, Dj Jungle. Suplimentar, pe scena au evoluat si Walter Ghicolescu, Gilbert Ghicolescu si de asemenea, Trupa Publika. Pe scena au evoluat si tineri talentati din Calarasi, mai precis Denisa Parvu, Denisa Serban, Cosmin Andrian si Dj Ghost. Acestia au interpretat cate 2 melodii, dintrea care una a fost un colind specific sarbatorilor de iarna. Dj Ghost a realizat un scurt program cu muzica dance, inaintea sosirii lui Mos Craciun si a ajutoarelor acestuia pe scena.

Toti acesti 4 tineri au primit diplome de participare si premii in bani.

Prezentator: RADU TUDOR (TVR 1) JOC PIROTEHNIC EXTERIOR – s-a tras focul de artificii autorizat în data de 25.12.2016, dupa recitalul trupei Publika, iar seara a fost inchisa de Dj Jungle.

Pentru cele 2 zile de spectacol am asigurat elaborarea conceptuala a evenimentelor, regia tehnica, regia artistica, animarea zonei de catre personaje de poveste, jocuri si concursuri adresate copiilor, piese de teatru pentru copii, animatie, cadouri. Am asigurat si conditii ergonomice si de igiena in perimetrul de desfasurare a evenimentului prin montarea a 4 toalete ecologice precum si a 6 tomberoane de 0,4 mc si 2 containere metalice de 1 mc.

Totodata, a fost asigurata intretinerea curateniei pe toata perioada de desfasurare a evenimentului si igienizarea toaletelor dupa fiecare zi de spectacol. Am asigurat cazarea si masa animatorilor si actorilor care i-au intruchipat pe Mos Craciun, craciunite, spiridusi, reni, mascote Disney, papusi gigant, clovni.

PROMOVAREA SPECTACOLULUI

– s-au afişat şi distribuit fluturaşi pentru informarea publicului, in Mun. Calarasi si in comune: 20000 buc. fluturaşi, 500 buc. afişe A4, 1000 buc. afişe A3, 1500 buc. afişe mari 100 x70, 100 buc., diplome

– s-a promovat evenimentul prin afisarea si distribuirea de fluturasi in liceele si scolile din Mun. Calarasi

– caravană audio stradală

– 1 autoturism a funcţionat pentru anunţarea spotului publicitar ( anunţul spectacolului “Mos Craciun la tine acasa – Sarbatori de iarna ca-n povesti” in intervalul cuprins intre orele 9:00-12:00 şi in intervalul cuprins intre orele 14:00-20:00

– s-au asigurat spoturi audio pentru inceputul si sfasitul spectacolelor, in fiecare seara in parte

– publicitate în presa scrisă centrală şi locală, publicitate TV (artiştii invitaţi au anunţat prezenta lor la Calarasi in cadrul evenimentului Mos Craciun la tine acasa – Sarbatori de iarna ca-n povesti) şi mediul online (site-uri, facebook, etc).

*s-a asigurat tehnoredactarea, printul şi distribuirea materialelor publicitare.

Toate echipamentele tehnice au fost montate si au functionat perfect. De asemenea, materialele publicitare pentru promovare au fost distribuite.

Director Artistic  Marius Gavrila

Organizatori: Ciprian Munteanu Eugen Mocanu

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Municipiului Călărași/ Anunț program casierii

joi dec. 29 , 2016
Primăria Municipiului Călărași anunță faptul vineri, 30 decembrie 2016, programul casieriilor va fi cuprins între orele 08.30-10.30, urmând a fi încasate doar amenzi. După Anul Nou, programul casieriilor, începând cu data de 3 ianuarie 2017, revine la normal, cu mențiunea că în data de 3 ianuarie vor fi încasate doar […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!