Comunicat AEP/ Competitorii electorali riscă să fie amendați, dacă nu transmit declarațiile în termen

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) reamintește competitorilor electorali că au obligația de a transmite la AEP,  în termen de 30 de zile de la data încheierii campaniei electorale aferente alegerilor parlamentare din anul 2016, respectiv 10.01.2017, o declaraţie cuprinzând informaţii privind descrierea materialelor de propagandă electorală online, producţia, perioada şi spaţiul de difuzare a acestora, în conformitate cu prevederile art. 36 alin. (3^2) din Legea nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Încălcarea de către competitorii electorali a obligației de a transmite către Autoritatea Electorală Permanentă a declarației privind materialele de propagandă online constituie contravenție, conform prevederilor art. 52 alin. (1) din Legea nr. 334/2006 și se sancționează cu amendă de la 10.000 lei la 25.000 lei.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Raport activitate “Moș Crăciun la tine acasă – Sărbători de iarnă ca-n povești”

joi dec. 29 , 2016
Compania Mix Music a transmis presei următorul raport de activitate, privind evenimentele organizate în perioada de Crăciun.  ACTIVITATE / SERVICII: – REALIZARE EVENIMENT CULTURAL “Mos Craciun la tine acasa – Sarbatori de iarna ca-n povesti”, in perioada 24-25 decembrie 2016. In vederea realizarii evenimentului “Mos Craciun la tine acasa – […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!