PSD Călărași cere demisia conducerii Consiliului Județean, privind administrarea spitalelor

Print Friendly, PDF & Email

                                                             DEMISIA CĂ NU SE MAI POATE!

Având în vedere scandalul naţional legat de spitalele din România, în care 50 de spitale din toată ţara au folosit apă în loc de dezinfectant,  fapt ce a generat mii de pacienti care s-au ales cu infecţii intraspitaliceşti, necunoscându-se până în prezent numărul celor care au fost fatale, cerem demisia factorilor răspunzători.

Aceasta este adevărata corupţie care ucide!

Judeţul Călăraşi se află şi el pe lista spitalelor problemă cu un număr de 5 unităţi. Adică toate!

Prin urmare, cerem public DEMISIA preşedintelui Consiliului Judeţean, Răducu George Filipescu, cât şi a vicepreşedintelui CJ, Marian Dinulescu, membrii PNL Călăraşi.

Îi facem direct răspunzători pentru administrarea defectuoasă a spitalelor din subordinea CJ, respectiv, Spitalul Judeţean Călăraşi, Spitalul Săpunari şi Spitalul TBC Călăraşi.

          Dacă mai aveţi vreo fărâmă de bun simţ, plecaţi acasă, lăsaţi-ne că ne omorâţi!

Organizaţia PSD Călăraşi

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

ISU Barbu-Știrbei Călărași/ Incendiu de proporții, la Complexul Bazar Big

Dum mai 8 , 2016
În această dimineață, în jurul orei 1.55, pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași, au fost solicitați să intervină, în municipiul Călărași, pe strada Dumbravei, în zona Bazar Big Belșugului, pentru lichidarea unui incendiucare se manifesta violent, pe o suprafață de 60-70 mp, la două standuri comerciale, ale  complexului ce aparține […]