Intervenție la incendiu de autoturism pe A 2, la km 86

autoturism incendiatUn echipaj de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina a acţionat rapid pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 10 minute.

Conducătorul vehiculului s-a auto-evacuat, fiind în afara oricărui pericol.

  În data de 05.05.2016, ora 16.14, pompierii militari din cadrul Secţiei Dragalina au fost solicitați să acţioneze pe A 2, la km 86, sens de mers Constanța –  București (pe raza localităţii Dragoș Vodă), pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoturism, proprietate individuală, aparținând lui Andrei J.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent, generalizat, cu flacără deschisă și fum dens la nivelul întregului autoturism (acesta fiind staţionat pe banda de urgenţă a autostrăzii).

Conducătorul autovehiculului a conştientizat pericolul de incendiu, a staţionat pe banda de urgenţă, s-a auto-evacuat şi a solicitat intervenția  pompierilor profesioniști.

Pompierii militari s-au deplasat rapid la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate medie, acţionând  pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 10 minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul compartimentului motor al vehiculului.

În urma incendiului autovehiculul a fost avariat în proporție de 80 %, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 15.000 de lei.

La locul incendiului s-a deplasat și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de pompieri Dragalina, care nu a intervenit însă, nefiind cazul, informează purtătorul de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi, plutonier adjutant. Tătăranu Ştefan-Ovidiu.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

PSD Călărași cere demisia conducerii Consiliului Județean, privind administrarea spitalelor

vin mai 6 , 2016
                                                             DEMISIA CĂ NU SE MAI POATE! Având în vedere scandalul naţional legat de spitalele din România, în care 50 de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!