ISU Barbu-Știrbei Călărași/ Incendiu de proporții, la Complexul Bazar Big

incendiu Bazar BigÎn această dimineață, în jurul orei 1.55, pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași, au fost solicitați să intervină, în municipiul Călărași, pe strada Dumbravei, în zona Bazar Big Belșugului, pentru lichidarea unui incendiucare se manifesta violent, pe o suprafață de 60-70 mp, la două standuri comerciale, ale  complexului ce aparține unei societăți comerciale.

S-au deplasat la fața locului două autospeciale de stingere cu apă și spumă, de capacitate mare, o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială SMURD, care nu a fost nevoie să intervină.

Au intervenit 15 subofițeri și 2 ofițeri, coordonați de comandantul Detașamentului Călărași, maior Adrian Păduraru.

În urma incendiului, care a durat o oră și 40 de minute, au ars bunuri materiale, din textile și plastic, din două standuri comerciale.

Până în acest moment nu a fost făcută evaluarea pagubelor și nu a fost stabilită cauza incendiului, informează purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu.

Vom reveni cu amănunte!

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

“Te iubesc, orice culoare ai avea” – O carte despre rivalitatea între frați și dragostea necondiționată

Dum mai 8 , 2016
 Școala Helikon, din Călărași, a găzduit joi, 5 mai, o lansare de carte aparte: una dedicată copiilor, dar și părinților, deopotrivă. “Te iubesc, orice culoare ai avea” a ajuns și la copiii din Călărași, prin intermediul acestei lansări, iar autoarea Mihaela Coșescu și ilustratoarea, de doar 13 ani, Ana Stinghe, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!