Prins de poliţişti în timp ce fura panouri de semnalizare de pe Autostrada Soarelui

Print Friendly, PDF & Email

hot (1)Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tămădau Mare au reţinut, la data de 22 martie 2015, pe un bărbat din comuna Săruleşti, care a fost prins în flagrant în urmă cu câteva zile, în timp ce sustrăgea componente metalice şi din plastic de la parapetele despărţitoare ale sensurilor de mers de pe Autostrada Soarelui, la km 47.

Asupra lui M. Dragoş, de 33 ani, din comuna Săruleşti, poliţiştii au găsit un ciocan, cu ajutorul căruia a reuşit să demonteze şi să sustragă zeci de astfel de componente.

Poliţiştii au dispus, faţă de bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Salvatorii de suflete nevinovate

lun mart. 23 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱La ora actuală, judeţul Călăraşi se confruntă cu unul dintre cele mai devastatatoare fenomene sociale, sărăcia. Degradarea continuă, în ultimii ani, a nivelului de trai, din cauza scăderii surselor de venit, a locurilor de muncă insuficiente, a făcut ca, tot mai multe familii, mai ales […]