Primarul Drăgulin: “Mi-am dat demisia din două motive!”

Dragulin DÎn cursul zilei de miercuri, 25 iunie, primarul Daniel Ștefan Drăgulin și-a dat demisia din funcția de președinte al Organizației Municipale a PNL Călărași si din cea de vicepreședinte al Organizației Județene.

Pentru Actualitatea de Călărași, Daniel Drăgulin a declarat:

“După şedinţa de Consiliu Local de miercuri, mi-am depus demisia din cele două funcţii. Am avut două motive întemeiate, spun eu: Unu, faptul că am avut rezultatele pe care le ştiţi la europarlamentare, m-au determinat să fac acest pas înapoi şi să dau posibilitatea altor colegi să preia problemele organizaţiei.

Doi, în această perioadă, încerc să pornesc o serie de proiecte. Chiar azi am fost chemat la Institutul de Politici Publice pentru a discuta despre proiectele pe care le avem, problemele de implementare întâlnite şi am zis că e momentul să mă dedic administraţiei în interesul comunităţii.

Dacă nu realizez angajamentele din programul de campanie electorală, nu mai candidez, iar eu mai vreau un mandat!”

Întrebat dacă a discutat cu preşedintele Răducu Filipescu, acesta a spus că nu, fiind o decizie unilaterală.

“Am considerat că aşa trebuie să fac. M-am gândit şi la o persoană care să preia interimatul şi am discutat cu Viorel Ivanciu (consilier local) în acest sens. Îmi doresc să performez în administraţia publică locală.”, a spus primarul Daniel Ştefan Drăgulin.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Primăria Călăraşi va accesa cinci proiecte cu finanţare europeană pe POP

vin iun. 27 , 2014
În acest an, municipalitatea călărăşeană are în vedere accesarea fondurilor europene chiar dacă, pe majoritatea programelor operaţionale, nu s-au deschis sesiunile de depunere a proiectelor pentru exerciţiul financiar 2014-2020. Cum Programul Operaţional de Pescuit (POP) este în derulare, Primăria Călăraşi are ca obiectiv accesarea fondurilor europene, disponibile pentru dezvoltarea unor […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!