Primarul Aniel Nedelcu a câștigat alegerile, cu un vot covârșitor, în comuna Borcea

Alegerile locale au trecut, dar ecoul rezultatelor se face, în continuare,  auzit. În comuna Borcea,  competiția a fost acerbă, nu mai puțin de 7 partide politice participând la alegeri. Printre competitori s-a aflat și fostul primar al comunei, Marcel Zăgărin.

Cu toate acestea, primarul Aniel Theodor Nedelcu a obținut un vot zdrobitor, 81%, care a arătat că voturile nu se împart, dacă cetățenii știu ceea ce își doresc, pentru viitorul comunei.

Aniel Nedelcu sAniel Nedelcu, cel care a rămas, în continuare, cel mai tânăr primar al județului Călărași, ne-a declarat:

“După acest rezultat, pe care l-am obținut, mă simt onorat, dar și obligat, față de oamenii care mi-au dat votul, într-un număr așa de mare. Au fost secții de votare unde am avut și peste 90%. De remarcat faptul că niciun candidat, inclusiv fostul primar Zăgărin, în afara celui de la PSD, nu a trecut pragul electoral de 288 de voturi. Următorul după mine s-a clasat la o diferență de 2500 de voturi. Din 15  consilieri, noi, PNL-ul, avem 13. 

Vreau să le mulțumesc cetățenilor pentru votul acordat, îi asigur de tot sprijinul meu, și sper ca bunul Dumnezeu să mă ajute să continuăm toate proiectele pe care le avem în derulare și să inițiem altele noi, pe care oamenii le așteaptă.”

Ați avut o mare reușită, în mandatul trecut, prin aducerea serviciului de apă la Primărie. Ce alte lucruri importante vă propuneți, în următorii 4 ani?

A.Nedelcu: Am să încep prin a vă spune că în noaptea alegerilor, Valentin Vrabie, fostul primar al comunei Peștera, care a devenit primarul municipiului Medgidia, ca independent, m-a sunat și m-a felicitat pentru noul mandat. După cum știți, acesta m-a vizitat, în campanie electorală, pentru a-i spune cum am reușit să câștig procesul cu RAJA, ceea ce a contat la votul primit de primar, din partea locuitorilor din Medgidia, care plătesc un preț mare la apă, operatorului RAJA Constanța.

În ceea ce privește comuna Borcea, în următorii 4 ani voi continua să o modernizez, să nu mai fie o stradă impracticabilă, așa cum am găsit eu acum 4 ani de zile, și să asfaltăm drumurile, în proporție de 70-80%. Unde nu vom reuși să asfaltăm, vom pietrui. Vom continua cu rigolele de captare a apelor pluviale, pentru că forma de relief a comunei Borcea, cu o pantă foarte mare, face să fie inundate gospodăriile, în cazul unor ploi torențiale, peste 40 l/mp, iar aceste șanțuri ne vor ajuta să nu mai avem probleme. Avem depus un proiect pe canalizare și stații de epurare, pe AFIR, și pe măsura 1.7 avem un proiect pentru modernizare străzi și captare ape pluviale. Doresc să înființez Poliția Locală, cu un sistem de supraveghere video și un dispecerat, și se vor crea 9 locuri de muncă. 300 de camera vreau să fie montate, ca să nu mai avem probleme cu furturile de pe câmp, și ne vom axa pe cele mai importante obiective din comună. Vom continua cu toate activitățile culturale pe care le-am început, se apropie și Zilele Comunei, unde vom avea invitați artiști consacrați și va fi un prilej de bucurie, pentru toți locuitorii comunei.

Cum vedeți colaborarea cu noua conducere a Consiliului Județean?

A.Nedelcu: ”Sper să fie un plus, pentru județul Călărași, dl Vasile Iliuță este un om tânăr, care poate veni cu un plus de eficiență, pentru a aduce cât mai mulți bani, în județul Călărași. Am doar cuvinte de laudă la adresa președintelui Iliuță, care a demonstrat în politică, faptul că se poate, a ajuns din primar-deputat, acum, președinte de Consiliu Județean, a dovedit că  e un om de afaceri, pe picioarele lui, dar că știe și ce înseamnă politica și administrația. Îmi doresc să țină aproape de primari, pentru că și noi am contribuit, prin voturile aduse, la actuala configurație a Consiliului Județean, localitatea Borcea aducând 3.000 de voturi, în județ, PNL-ului. Suntem singurul județ, într-o mare roșie, și sper ca bunul Dumnezeu să-i dea gândul cel bun să fie alături de noi, pentru că primarii fără Consiliul Județean nu există, și invers.

Mult success, îi doresc, întregii echipe a Consiliului Județean Călărași!”

 

Please enter banners and links.

Next Post

Amenzi de 10.000 de lei aplicate de poliţişti pentru comerţ ilegal cu ţigări

mar iun. 28 , 2016
  Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au sancţionat contravenţional doi agenţi economici care comercializau ţigări din Ucraina fără a purta banderolele fiscale emise de autorităţile din România. În ziua de 27 iunie 2016 în cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţişti pe raza comunei Curcani au fost depistaţi […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!