Amenzi de 10.000 de lei aplicate de poliţişti pentru comerţ ilegal cu ţigări

Please enter banners and links.

Print Friendly, PDF & Email

 

tigariPoliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au sancţionat contravenţional doi agenţi economici care comercializau ţigări din Ucraina fără a purta banderolele fiscale emise de autorităţile din România.

În ziua de 27 iunie 2016 în cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţişti pe raza comunei Curcani au fost depistaţi doi agenţi economici care comercializau țigări din Ucraina fără a purta banderole fiscale emise de autoritățile din România.

Poliţiştii au aplicat două sancţiuni contravenţionale conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite în valoare de 10.000 lei.

De asemenea, au dispus măsura confiscării a 160 pachete de țigări în cuantum de 1760 lei.

 

 

Monica Ghiorghe

Next Post

Festivalul de film ”CineLatino”, din nou, la Călăraşi

mar iun. 28 , 2016
Please enter banners and links.Tenaris Silcotub în parteneriat cu Centrul Cultural Jude?ean C?l?ra?i, v? invit? în perioada 1 – 3 Iulie 2016, la Festivalul de film ”CineLatino”. Duminic?, 03 Iulie 2016, începând cu ora 17:00, este invitat? celebra Irina Margareta Nistor. Documentarul “Chuck Norris versus comunism” prezint? povestea uimitoare a […]
4Shares