Primăria Roseţi a semnat contractul de lucrări, pentru proiectul câştigat pe măsura 322

Rajnoveanu s Aflat la al 4-lea mandat, primarul comunei Roseţi, Nicolae Râjnoveanu, a semnat într-o zi importantă: 10 iunie 2014, la 2 ani de când a fost reales primar, contractul de lucrări pentru proiectul finanţat pe măsura 322.

Proiectul „Reabilitarea gospodăriei de apă şi extindere reţea, sistem de canalizare menajeră, inclusiv staţie de epurare, renovare Cămin Cultural, modernizare străzi principale şi amenajare rigole stradale, înfiinţare Centru Social”, depus pe măsura 322, are valoarea de 2.957.871 euro. Contractul a fost semnat de cele două firme care au câştigat licitaţia de lucrări (SC Telpron şi SC Aqua), una pentru realizarea reţelei de apă şi a staţiei de epurare, cealaltă, pentru  renovare Cămin Cultural, modernizare străzi principale şi amenajare rigole stradale, precum şi înfiinţare Centru Social.

La 8 ani de la realizarea şi depunerea lui, timp în care s-a aflat pe lista de rezervă a proiectelor declarate câştigătoare, astăzi primarul comunei Roseţi a avut un motiv de bucurie să vadă că visul va deveni realitate, în ceea ce priveşte dezvoltarea comunei. Semnarea acestor contracte înseamnă şi începerea lucrărilor care trebuie să fie finalizate până în august 2015.

Despre îmbunătăţirile pe care le aduce acest proiect, primarul Râjnoveanu a declarat: ”Realizăm obiectivele: alimentarea cu apă, staţia de epurare şi prima etapă a reţelei de conducte pentru colectarea apei reziduale, lucrări care fac obiectul primului contract semnat cu  firma cu care am mai avut bucuria să lucrez şi pe un alt proiect. Totodată, vom reabilita Căminul Cultural, care nu a mai fost renovat de când a fost construit, din 1966, vom realiza Centrul Social şi vom moderniza 3 străzi principale, cele mai mari din comună, pe o distanţă de 2,6 km. Realizarea acestei lucrări rezolvă, în parte, ceea ce am prevăzut că pot rezolva prin programul pe care l-am avut în campanie electorală. Deci, în parte se rezolvă problema şi am speranţa că lucrările vor decurge cum trebuie! Nu am serbat Ziua Comunei anul acesta, pentru că vreau să termin Căminul Cultural şi să sărbătorim, cum se cuvine, într-un spaţiu civilizat. Vreau să amenajez o scena de vară, lângă Cămin, pentru spectacolele în aer liber. Cultură se poate face numai în condiţii bune, nu altfel! Anul viitor, locuitorii comunei Roseţi vor serba ziua comunei lor, dar şi diferite evenimente din viaţa personală, într-un spaţiu amenajat, curat şi civilizat, în sala de evenimente a Căminului Cultural!”, a spus, pentru Actualitatea de Călăraşi, primarul Nicolae Râjnoveanu.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

56 de călărășeni pot beneficia gratuit de cursuri de formare profesională

mie iun. 11 , 2014
În luna iunie a acestui an, 56 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă pot urma gratuit cursuri de formare profesională pentru meseriile/ocupațiile de : comerciant vânzător mărfuri nealimentare, formator, operator introducere validare prelucrare date și ospătar (chelner). Minimul de studii necesare în vederea participării la cursurile de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!