Primăria Perişoru este în strai de sărbătoare

Print Friendly, PDF & Email

După o pauză de aproape o jumătate de secol, Primăria comunei Perişoru îşi sărbătoreşte ziua. Consiliul Local a stabilit ca, începând din acest an, de Sfânta Maria să fie organizată Ziua Comunei.

DSCF5024După ce a avut loc de dimineaţă, sărbătorirea hramului Bisericii Adormirea Maicii Domnului,  locuitorii comunei vor avea ocazia să vadă, în această după-amiază, începând cu ora 17,00, pe scena amplasată în faţa sălii de festivităţi a Casei de Cultură Perişoru, artişti de muzică populară, dar şi Ansambluri folclorice.

DSCF5028Seara va fi încheiată de o formaţie de muzică populară din Constanţa.

Sărbătoarea continuă şi sâmbătă, 16 august, cu un program cultural susţinut de elevii claselor I-VIII, ai Şcolii Generale Nr. 1 Perişoru, între orele 9.30-11,00, iar după ora 20,00 şi până la miezul nopţii va fi oferită muzică pentru toate gusturile de un DJ profesionist.

Damian Tudorel„Se împlinesc 86 de ani de atestare documentară, perioadă în care comuna noastră s-a transformat de la o zi la alta, de la un an la altul. Prin hărnicia şi priceperea de care au dat dovadă, de-a lungul timpului, uneori chiar cu sacrificii, perişorenii au făcut ca aşezarea să fie una dintre cele mai frumoase localităţi rurale ale judeţului Călăraşi şi, de ce nu, ale Câmpiei Române.
Nu am decât cuvinte de laudă pentru cetăţenii comunei pe care o reprezint şi sunt onorat să le fiu primar, deoarece pe parcursul mandatelor mele am avut parte de tot sprijinul necesar al comunităţii.”, a spus primarul Tudorel Damian.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Ziua Marinei a fost sărbătorită la Călăraşi cu mult antren şi voie bună

vin aug. 15 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Întreaga comunitate călărăşeană a marcat şi în acest an  Ziua Marinei, sărbătoare mult îndrăgită ce a  intrat deja în tradiţia cetăţii de pe malurile Borcei. Ziua Marinei, ce coincide cu marea sărbătoare creştinească a Adormirii Maicii Domnului a fost  celebrată aşa cum se cuvine. Sfidând […]