Primăria Călărași/ Prima etapă de dezinsecție, marți, 11 iunie

Print Friendly, PDF & Email

Primăria Municipiului Călărași anunță că prima etapă de dezinsecție (țânțari și căpușe) se va face marți, 11 iunie 2019, atât terestru cât și avio, pe zone verzi, mlăștinoase, inundate, luciu de apă etc.

Amânarea acțiunii de dezinsecție are ca motive instabilitatea atmosferică din ultimele săptămâni, dar și întârzierea, cauzată de contestații, a achiziției publice a unui contract multianual de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.

Substanțele active ale produselor utilizate pentru tratamentele de dezinsecție sunt avizate de Ministerul Sănătății prin Comisia Națională pentru Produse Biocide. Tratamentele se vor aplica în condițiile atmosferice favorabile, în caz contrar vom anunța reprogramarea dezinsecției.

Acțiunea se va desfășura în condiții corespunzătoare, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

BIROUL DE PRESĂ

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Municipiul Călărași va avea internet gratuit, în câteva spații publice

lun iun. 10 , 2019
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În urma apelului inițiat de Comisia Europeană, pentru depunerea cererii de finanțare privind crearea de puncte de acces public la internet wireless gratuit, municipiul Călărași s-a numărat printre câștigători. Suma aprobată spre finanțare este de 15.000 euro și va acoperi costurile legate de achiziționarea unor […]