Municipiul Călărași va avea internet gratuit, în câteva spații publice

Print Friendly, PDF & Email

În urma apelului inițiat de Comisia Europeană, pentru depunerea cererii de finanțare privind crearea de puncte de acces public la internet wireless gratuit, municipiul Călărași s-a numărat printre câștigători.
Suma aprobată spre finanțare este de 15.000 euro și va acoperi costurile legate de achiziționarea unor hotspoturi (puncte de acces wireless)
în spațiile publice ce vor furniza acces la internet gratuit, contractul urmând a fi semnat în perioada imediat următoare.
Costurile pentru abonamentul de mare viteză aferent și întreținerea rețelei vor fi acoperite de Primăria Municipiului Călărași și nu vor colecta date cu caracter personal.
Punctele de acces din spațiul public vor fi stabilite ulterior după identificarea zonelor cu acces permanent la o sursă de curent electric.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Duminică, 16 iunie, sunteți invitați la spectacolul “Piano Balet"

mar iun. 11 , 2019
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Danubiu Balet Călărași prezintă cel de-al V-lea spectacol intitulat “Piano Balet”. Reprezentația micilor balerini călărășeni , pregătiți de maestrul coregraf Călin Hanțiu, va avea loc duminică, 16 iunie, ora 12.00 la sala Barbu Știrbei a Centrului Județean de Cultura și Creație Călărași. Intrarea este liberă […]