Primăria Călărași organizează acțiuni dedicate Zilei Internaționale a Copilului

Print Friendly, PDF & Email

Ziu CopiluluiPrimăria Municipiului Călărași, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași și Casa Corpului Didactic Călărași, organizează luni, 1 iunie, evenimentul ce marchează Ziua Internațională a Copilului. Sărbătoriții zilei, copiii, sunt așteptați, începând cu ora 09:30, în Parcul Dumbrava, pentru a se bucura, pe parcursul a 3 ore, de surprizele pregătite special pentru ei! În prima parte a programului, personaje îndrăgite de animație vor interacționa, prin jocuri, cu copiii prezenți, urmând ca apoi actori ai Teatrului Arabela, din București, să pună în scenă, în mod interactiv, la cererea copiilor, povești binecunoscute lor. Evenimentul va fi încheiat cu un program artistic de muzică și dans pregătit de preșcolari și elevi din municipiul Călărași.

Copiii ce vor urca pe scenă vor primi pachețele cu dulciuri, Primăria Călărași pregătind pentru toți copiii prezenți, bomboane, apă și baloane. Aceștia vor beneficia de servicii de facepainting, modelare de baloane și vor putea pleca acasă cu o amintire personalizată, sub forma unei fotografii!

Totodată, copiii vor putea participa și la expoziția tehnicii din dotare a Serviciului Criminalistic și a Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași.

Parteneri ai evenimentului sunt și Crucea Roșie Română-filiala Călărași și Palatul Copiilor, care va fi prezent cu ateliere de creație. Menționăm și faptul că pe toată durata zilei de 1 iunie, intrarea la Grădina Zoologică va fi liberă.

Please enter banners and links.

Next Post

ADR Sud Muntenia a prezentat oportunităţile de finanţare pentru perioada de programare, 2014 - 2020

joi mai 28 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În data de 28 mai, la invitaţia Consiliului Judeţean Călăraşi, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Muşat, împreună cu directorul adjunct Direcţia Dezvoltare şi Comunicare, Daniela Traian, şi şeful Serviciului Comunicare, Cristina Radu, au participat la întâlnirea de lucru destinată reprezentanţilor unităţilor administrativ-teritoriale […]