Primăria Călărași/Anunț referitor la străzile Mușețelului, Bd. Cuza Vodă și Știrbei Vodă

Print Friendly, PDF & Email

Primăria Municipiului Călărași anunță faptul că miercuri, 14 noiembrie, a înștiințat, prin adresa nr. 51469, antreprenorul Telpron Comex SRL  al obiectivului de investiții ”Reparații capitale în municipiul Călărași-lot 1”(străzile Mușețelului, Bd. Cuza Vodă și Știrbei Vodă), cu privire la:

”În urma verificărilor efectuate în teren, după execuția îmbrăcăminții din asfalt s-a constatat că pe unele zone există denivelări cu valori mai mari decât prevederile proiectului de execuție.

Față de cele constatate, solicităm ca până la recepția la terminarea lucrărilor să luați toate măsurile în vederea încadrării planeității îmbrăcăminții asfaltice în prevederile proiectului.”

 Totodată, menționăm faptul că, pe tronsonul bd. Cuza Vodă pe care s-a turnat asfalt săptămâna trecută sesizările cu privire la ”găurile” lăsate nu se justifică deoarece acolo se vor amenaja gurile de cămin prin aducerea lor la cotă. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Biroul de presă

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

IN MEMORIAM AUREL DAVID -,,Fir-ați sănătoși și la pungă groși!”

Dum nov. 18 , 2018
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Era formula de salut a domnului Aurel David, de care, de astăzi, vorbim la trecut. Cine a fost Aurel David? Pentru cei mai tineri dintre voi (pentru că mulți știu deja acest nume, care a făcut istorie, în Călărași), voi spune că Aurel David a […]