9 persoane, ce aveau asupra lor substanțe cu efect psihoactiv, s-au ales cu dosar penal

Print Friendly, PDF & Email

În perioada 10 – 11 noiembrie 2018, ca urmare a executării misiunilor specifice, jandarmii călărășeni au identificat 9 persoane de sex masculin ce aveau asupra lor substanțe și produse vegetale cu efect psihoactiv. Conform declarațiilor acestora, produsele erau pentru consum propriu.

Jandarmii călărășeni au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale pentru toate cele nouă persoane. Dosarele întocmite și substanțele confiscate au fost predate Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Călărași pentru continuarea cercetărilor.


În ziua de sâmbătă, 10 noiembrie 2018 la ora 21:15 grupa de intervenție a Inspectoratului de Jandarmi Căărași a primit o solicitare din partea Poliției Municipiului Călărași pentru sprijinirea unei patrule de poliție care a observat o femeie, D.S., ce tocmai fusese victima unei tâlhării.

Patrula de jandarmi a ajuns la locul solicitat la ora 21:20 și a intervenit pentru căutarea, identificarea și prinderea celor doi făptuitori, conform descrierii, de etnie rromă. Unul dintre ei a îmbrâncit femeia  și cînd aceasta a căzut i-au smuls din mâini geanta în care avea actele, o sumă de bani și medicamentele necesare și două sacoșe cu produse alimentare.

Prin procedee specifice, cu ajutorul descrierii date de femeia tâlhărită, patrula de jandarmi a prins unul dintre făptuitori, N.F., la ora 21:30. În baza informațiilor obținute de la acesta și de la structurile specializate ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, în jurul orei 01:30 a fost prins al doilea făptuitor, M.N. și recuperate bunurile rezultate în urma tâlhăriei, acestea fiind returnate femeii tâlhărite.

Cei doi făptuitori au fost predați Poliției Municipiului Călărași în vederea luării măsurilor legale.

Pe această cale, Jandarmeria Călărași face apel la cetățeni să apeleze imediat numărul 112 – Serviciul de Urgență” în cazul în care au asistat, au cunoștință ori au fost victima unei fapte antisociale.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Călărași/Anunț referitor la străzile Mușețelului, Bd. Cuza Vodă și Știrbei Vodă

mie nov. 14 , 2018
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Primăria Municipiului Călărași anunță faptul că miercuri, 14 noiembrie, a înștiințat, prin adresa nr. 51469, antreprenorul Telpron Comex SRL  al obiectivului de investiții ”Reparații capitale în municipiul Călărași-lot 1”(străzile Mușețelului, Bd. Cuza Vodă și Știrbei Vodă), cu privire la: ”În urma verificărilor efectuate în teren, […]