Primăria Călăraşi a scos la concurs 36 de posturi. Află câte au fost ocupate

Print Friendly, PDF & Email

sediu primarieEste cunoscut faptul că primăria Călăraşi se confruntă cu o lipsă acută de personal. În aceste condiţii, municipalitatea călărăşeană a iniţiat scoaterea la concurs a unor noi posturi. Încă de la începutul anului şi până în prezent, au înfiinţate 36 de posturi pentru funcţii publice, la diferite departamente aflate în subordinea primăriei  Călăraşi. Însă, din cele 36 de posturi, numai 12 au fost ocupate, în urma concursurilor care au fost susţinute. În luna mai, au fost organizate 4 concursuri, în vederea ocupării acestor posturi vacante. La Direcţia Juridică au fost scoase la concurs 3 posturi şi niciunul dintre acestea nu a fost ocupat. La Direcţia Tehnică au fost scoase la concurs 6 locuri şi doar 2 au fost ocupate. Direcţia Economică a avut 4 posturi libere şi doar unul a fost ocupat, în urma concursului. Direcţia Urbanism a avut 5 posturi, din care 3 au fost ocupate. Serviciul Resurse Umane a avut un singur post liber ce a fost şi ocupat. La Serviciul Evidenţa Populaţiei au fost 6 posturi şi au fost ocupate doar 3.  Direcţia Programe şi  Dezvoltare Locală a avut 11 posturi scoase la concurs şi doar  două  au fost ocupate. La concursul organizat pentru acest departament a fost cea mai mare concurenţă, întrucât s-au înscris 30 de concurenţi.

În afară de aceste posturi scoase la concurs, primaria Călăraşi  a suplimentat  structura de personal, prin modificarea  organigramei ce a fost aprobată la finele lunii mai, de către Consiliul Local. Noua structură de personal va cuprinde 194 de posturi, de la 171, câte au fost, iniţial. 162 de posturi  sunt ocupate de funcţii publice şi 23 de funcţii contractuale şi trei de demnitate publică (doi viceprimari şi primar). Prin aprobarea unei noi structuri de personal au fost înfiinţate alte 23 de posturi noi, prin reorganizarea unor servicii din cadrul primăriei. În perioada următoare, va fi scos la concurs şi postul de  administrator public, funcţie ce a fost înfiinţată încă din anul 2011, pentru care nu a fost organizat până în prezent concurs de ocupare. Funcţia de administrator public face parte din aparatul de specialitate al primarului şi este în directa subordonare a acestuia.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Circulaţia rutieră din municipiu este bulversată de lucrări

vin iun. 6 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Mult aşteptatul proiect, accesat de SC-EcoAqua din fonduri europene, ce vizează modernizarea reţelei de canalizare din municipiul Călăraşi se tranşează, încă, în instanţă şi sunt slabe speranţe că va începe implementarea lui în acest an. Dar, cum vremea ploioasă nu ţine cont de socotelile administraţiei […]