Primăria Călăraşi a primit 2,3 milioane de lei pentru finalizarea străzii I.L. Caragiale

Print Friendly, PDF & Email

str. IL caragialeLa începutul acestei săptămâni, edilul Daniel Drăgulin a venit în faţa presei locale cu o veste bună. Pentru finalizarea  lucrărilor de  reabilitare, necesare străzii I.L. Caragiale, primaria Călăraşi a primit suma de 2.376.452,66 de la Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Programul Naţional de Dezvoltare  Locală.

,,Dacă ne permite timpul, cred că, până la finele acestui an,  vom finaliza strada I.L. Caragiale. Urmează să turnăm al doilea strat de asfalt şi să amenajăm trotuarele si spaţiile verzi, din zonă. Dar nu numai această stradă este prioritatea noastră. În prezent, sunt deschise mai multe fronturi de lucru pe străzile din muncipiu. Se fac lucrări de reparaţii pe ,,George Coşbuc” şi ,,Mircea cel Bătrân”, ce sunt adiacente străzii I.L. Caragiale,  şi se execută plombări ale carosabilului în cartierul Micro 6,  precum şi pe străzile: Locomotivei, Aleea Centralei, Aleea Grădiniţei si în interiorul stadionului municipal. De asemenea, se lucrează intens la amenajarea zonei din jurul Sălii Polivalente. În cartierul Măgureni se execută lucrări de consolidare a digului de apărare, aflat de-a lungul braţului Borcea, pentru a preîntâmpina eventualele problemele provocate de inundaţii. În  cartierele Livada şi Oborul Nou se repară reţeaua de alimentare cu apă. Pentru anul viitor, în planul lucrărilor de modernizare, sunt prevăzute mai multe obiective printre care se numără: Bazarul Big, Piaţa Centrală şi hala acoperită de legume, din piaţa Orizont. Avem în  vedere si amenajarea zonelor interioare dintre blocuri. În acest sens, anul viitor, vom accesa un credit bancar, în valoare de maxim 6 milioane de euro, pentru amplasarea unor spaţii de joacă şi reamenajarea zonelor verzi, dintre blocuri.”,a afirmat primarul Drăgulin.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

3000 de călărăşeni aşteaptă o locuinţă de la stat

vin oct. 17 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă comunitatea călărăşeană o reprezintă lipsa locuinţelor sociale.  Săptămânal, zeci de călărăşeni, veniţi în audienţă la primărie, cer locuinţe din fondul locativ de stat.  Mai mult, de ani buni de zile,  pe listele de aşteptare sunt […]

Te mai poate interesa