Primar Aniel Nedelcu Pațurcă:,,Din momentul în care am devenit primarul comunei Borcea, prioritatea mea a fost modernizarea comunității noastre”

La finalul celui de-al treilea mandat de primar, Aniel Nedelcu Pațurcă, se pregătește să încheie cea mai mare provocare de la preluarea mandatului: aceea de a asflata toate străzile din comuna Borcea. Dacă arterele importante au fost făcute, în această perioadă sunt modernizate doar acele străduțe mici, care nu au putut fi prinse în planul general de modernizare al drumurilor.

Cu fonduri de la bugetul local, rând pe rând, străduțele înfundate sau laterale, ulițele satului, impracticabile de ani de zile, sunt redate circulației. De asemenea, prinde contur și drumul agricol, între tarlale. Modernizarea străzilor înfundate sau laterale va aduce beneficii semnificative pentru comunitate, facilitând accesul și îmbunătățind calitatea vieții pentru locuitori. Este un pas important în direcția îmbunătățirii infrastructurii și dezvoltării locale.

Așa arăta înainte

Așa arată acum

Aniel Nedelcu Pațurcă: ,,Din momentul în care am devenit primarul comunei Borcea, prioritatea mea a fost modernizarea comunității noastre și îmbunătățirea calității vieții borcenilor mei.  Cu mare bucurie, vă anunț că am redat circulației o stradă impracticabilă. Bucuria copiilor și imaginile care vorbesc de la sine.”

,,Drumul agricol, între tarlale, prinde contur. De la drumul plin de noroi și greu accesibil pentru cetățeni către proprietatile lor ( locurile de vii, etc.) și pentru fermierii care lucrează terenul, cărora li se scufundau utilajele agricole în noroi, astazi, avem un drum modern, cu parcări laterale, unde pot staționa tirurile care încarcă cerealele de pe câmp, în timpul recoltării produselor agricole. Timpul de acces la proprietăți, dar și deplasarea utilajelor agricole a devenit mult mai rapidă pe acest drum, ducând la descongestionarea traficului și făcând legătura, între DN3 B și drumul Județean 308 A, mult mai ușoară.

Imaginile spun cât o mie de cuvinte. Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!”

Un alt obiectiv propus este Grădinița cu program prelungit.

,,Aceasta se află în plin proces de construcție. Este un obiectiv mult așteptat să fie pus în practică, deoarece va oferi o soluție convenabilă pentru părinții care lucrează, permițându-le să își lase copiii în grija grădiniței, știind că micuții lor sunt sub o îngrijire atentă și specializată. Această inițiativă va avea un impact pozitiv asupra comunității, oferind mai multă flexibilitate și sprijin pentru familii.”, afirmă primarul comunei Borcea, Aniel Nedelcu Pațurcă, aflat, încă de la preluarea primului mandat, într-o permanentă activitate contra-cronometru, de a continua seria investițiilor în comună.

Desfășurarea într-un cadru optim a activităților sportive, în timpul liber, sunt un alt punct pe care îl bifează primarul comunei Borcea, din agenda sa privind investițiile propuse.

Tribuna stadionului de fotbal și sala de sport din comuna Borcea, prind contur pe zi ce trece. Lucrările la cele două obiective progresează, în mod constant. Aceste investiții în infrastructura sportivă vor aduce beneficii semnificative comunității, oferind locuitorilor posibilitatea de a se angaja în activități sportive și recreative, într-un mediu adecvat și modernizat. Este un pas important către promovarea unui stil de viață sănătos și creșterea calității vieții în comună.

De asemenea, oferă condițiile cerute pentru echipele de fotbal care găzduiesc meciuri, pe terenul propriu. Această investiție era mai mult decât necesară, mai ales că echipa de fotbal a comunei, Agricola Borcea, se laudă cu rezultate de top, în meciul susținut cu echipa Dunărea Călărași, impunându-se cu scorul de 3-0.

,,Felicitări echipei de fotbal AGRICOLA BORCEA pentru victoria superbă, în meciul cu Dunărea Călărași, scorul final fiind 3 la 0, pentru echipa noastră. Totodată, vreau să mulțumesc tuturor celor care se implică în mișcarea sportivă, din comuna Borcea, dar și celor care au avut încredere în mine și în proiectele pe care împreună cu dumneavoastră, dragii mei borceni, le vom finaliza în curând!

Când afirmam că în Borcea vom avea sala de sport semipolivalentă modernă și o tribună de fotbal de ultimă generație, cârcotașii nu credeau. În viață, ne naștem și murim, iar eu vreau, din toată inima, să lăsăm ceva în urmă!”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Noi instrumente Google pentru combaterea dezinformării online

mar apr. 2 , 2024
Google prezintă marți, 2 aprilie, noi instrumente pentru combaterea dezinformării online, cu ocazia Zilei internaționale a verificării informațiilor (International Fact-Checking Day). Compania de tehnologie extinde funcțiile „Despre această imagine” și „Despre acest rezultat” în limba română și alte 39 de limbi din întreaga lume, potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!