Noi instrumente Google pentru combaterea dezinformării online

Google prezintă marți, 2 aprilie, noi instrumente pentru combaterea dezinformării online, cu ocazia Zilei internaționale a verificării informațiilor (International Fact-Checking Day).

Compania de tehnologie extinde funcțiile „Despre această imagine” și „Despre acest rezultat” în limba română și alte 39 de limbi din întreaga lume, potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

„Despre această imagine” este un instrument care poate fi folosit pentru a verifica credibilitatea și contextul imaginilor pe care oamenii le văd online. Instrumentul a fost lansat în 2023 la nivel global, fiind disponibil în limba engleză. Începând de marți, 2 aprilie, est extins pentru 40 de limbi din întreaga lume, inclusiv pentru română.

Ce informații oferă „Despre această imagine”: https://www.startupcafe.ro/

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Alin Drăgulin: ,,Voi fi un primar implicat, un primar responsabil, un primar activ, în viața de zi cu zi a comunității”

mar apr. 23 , 2024
Președintele organizației municipale a PNL Călărași, Alin Drăgulin, și-a depus marți, 23 aprilie 2024, candidatura la Primăria Municipiului Călărași. Alături de candidat s-au aflat președintele organizației județene a PNL Călărași, Ciprian Pandea, candidatul la președinția Consiliului Județean, Valentin Barbu, precum și echipa de consilieri locali. După depunerea candidaturii, Alin Drăgulin […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!