Președintele PNL Călărași, Emil-Florian Dumitru: ,,Media de vârstă a candidaților PNL Călărași este de 37,5 ani, ceea ce înseamnă că este cel puțin un gest de curaj din partea partidului nostru să intre în luptă cu tineri”

Președintele PNL Călărași, Emil-Florian Dumitru, este cel care deschide lista de candidați liberali pentru Camera deputaților, în alegerile din 6 decembrie 2020. Într-o conferință de presă recentă, liderul liberal a anunțat câteva priorități pe care viitorii parlamentari ai Partidului Național Liberal-Filiala Călărași le vor avea, pentru #DezvoltareaCălărașiului.
”Oferta noastră electorală are ca slogan de campanie: Curajul de a lupta pentru Călărași!. Considerăm că o echipă tânără, cu expertiză profesională, poate să aducă un plus în dezvoltarea județului. Media de vârstă a candidaților PNL Călărași, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat, este de 37,5 ani, ceea ce înseamnă că este cel puțin un gest de curaj din partea partidului nostru să intre în luptă cu tineri, dar avem și expertiză profesională pe care am dovedit-o de-a lungul timpului. Și credem că pe cetățenii județului îi vom convinge și prin activitatea noastră din Parlamentul României.
Eu sunt din comuna Chiselet, iar viața a vrut ca o parte din timp să mi-l dedic, profesional, în București, datorită funcțiilor pe care le-am avut, în prezent fiind secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Sunt de un an, în această funcție, mai exact de când Partidul Național Liberal a preluat guvernarea. Vrem să facem o altfel de politică în județul Călărași, iar presa reprezintă partenerul cu ajutorul căruia putem să ducem mesajul nostru către locuitorii județului Călărași.
Potențialul județului Călărași, în domeniul meu de competență – agricultura, este unul însemnat, pe care trebuie să îl valorizăm. Vor veni fonduri europene substanțiale, în perioada 2021-2027, de aprox. 24 de miliarde de euro, atât subvenții plăți directe, cât și investiții în fermă. Vreau să dezvoltăm industria alimentară pentru că, implicit, vom dezvolta locuri de muncă în acest sector și mă voi implica activ, ca să încurajăm mediul de afaceri și antreprenoriatul în mediul rural, pentru că un sat sănătos se poate dezvolta cu tineri și cu investiții.
Cu sprijinul Ministerului Fondurilor Europene vom investi în educație, în servicii medicale de prim ajutor în mediul rural, mai exact, în dispensare de care oamenii au mare nevoie, pentru că sistemul medical ne-a arătat, în această perioadă, cât de mult trebuie investit. Sunt multe proiecte politice pe care vi le vom face cunoscute în această campanie electorală. În 27 septembrie, la alegerile locale, oamenii ne-au dat un mesaj, acela că trebuie să fim mult mai aproape de ei, de aceea vrem să facem o altfel de politică, bazată pe construcție, pe un dialog civilizat și vrem să venim cu soluții pe care le avem la îndemână.”

Material publicat la comanda Partidului Național Liberal Filiala Călărași
Executat de: SC AMG MEDIA NEWS SRL
CUI Mandatar 11200025

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

PNL Călărași: Alianța PMP-PSD a fost consfințită prin votul acordat în Consiliul Local Călărași

sâm nov. 7 , 2020
Partidul Național Liberal – Filiala Călărași va face o opoziție constructivă în Consiliul Local Călărași, după ce vineri, 6 noiembrie, Partidul Mișcarea Populară a coalizat cu PSD, nominalizând cei doi viceprimari din partea celor două partide, încălcând, astfel, dorințele exprimate public de către liderii centrali, atât de către președintele PNL, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!