Președintele C.J.,Vasile Iliuță/:,,Îi felicit pe câștigătorii alegerilor din 11 Decembrie”

Print Friendly, PDF & Email

Pe pagina de socializare a președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, în această seară, a fost postat următorul mesaj, referitor la rezultatul alegerilor de duminică:

ROMÂNII AU ALES
“Îi felicit pe câștigătorii alegerilor din 11 Decembrie și le doresc succes pentru a pune în aplicare toate proiectele și soluțiile propuse românilor în campania electorală!
Mă adresez direct dumneavoastră, călărășenilor, și vă mulțumesc pentru încrederea acordată până acum PNL-ului, pentru Primăria municipiului Călărași și pentru majoritatea în Consiliul Județean. Vă mulțumesc, de asemenea, pentru voturile care au adus PNL Călărași un senator și un deputat. Respect alegerea dumneavoastră din data de 11 Decembrie. Vă asigur de implicarea mea totală, din funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași, pentru a îmbunătăți condițiile de trai în toate localitățile județului, potrivit competențelor Consiliului Județean.
Voi face tot ceea ce depinde de mine și de echipa mea pentru a vă recâștiga încrederea și pentru ca la următoarea competiție electorală să alegeți să participați la vot și să ne acordați din nou șansa de a munci pentru dumneavoastră!”

Mesajul președintelui Iliuță este, de altfel, prima reacție din partea PNL Călărași, după ce au devenit cunoscute rezultatele alegerilor parlamentare, care au îngenuncheat liberalii călărășeni.

Președintele organizației județene a PNL, Răducu Filipescu, care și-a câștigat mandatul de senator prin redistribuire, a preferat, astăzi, doar să posteze un citat al lui Petre Țuțea.

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

UPDATE/Accident rutier grav, cu 21 de victime, pe DN 4. pe raza localității Curcani

mar dec. 13 , 2016
  Pompierii militari din Călărași și București au intervenit la locul accidentului cu autospeciale de descarcerare, autospeciale de transport personal și victime multiple şi șase ambulanţe SMURD, pentru a acorda primul ajutor și a transporta victimele către  unități spitalicești  La fața locului au fost de asemenea autospeciale, forțe și mijloace […]