Președinta PP-DD, Maria Dragomir: Nu am dat pe nimeni afară din partid!

Print Friendly, PDF & Email

Maria Dragomir sExcluderile din PP-DD Călărași, anunțate săptămâna trecută, au dus la schimbări în această organizație, în rândul viceprimarilor și consilierilor locali, din județ.

Singurul primar PP-DD din județul Călărași, Ion Robu, din localitatea Crivăț, a fost și el exclus, acesta având posibilitatea de a rămâne independent sau de a se îndrepta către altă formațiune politică, variantă confirmată de acesta.

Președinta PP-DD Călărași, Maria Dragomir, a declarat, pentru Actualitatea de Călărași, că nu ea a făcut excluderile, ci Biroul Național de Coordonare.

„Eu nu am dat afară pe nimeni din partid! După campania de la europarlamentare, am analizat rezultatele alegerilor şi gradul de implicare al fiecărui consilier local şi al singurului primar din judeţ. La noi, faţă de alte partide, nu face excluderi organizaţia judeţeană, ci conducerea centrală a partidului. În baza unei analize făcute de PP-DD Călăraşi, Biroul Naţional Central a hotărât să procedeze la excluderea celor care nu şi-au făcut treaba: viceprimarii din Crivăţ, Radovanu şi Belciugatele, consilierii locali de acolo şi pe primarul Ion Robu, Crivăţ.

Nu e normal să avem viceprimar şi consilier local şi să luăm 0,64% la Belciugatele sau 11 voturi la Crivăţ. Dacă ar fi votat ei şi familiile lor cu partidul, am fi luat mai multe voturi. Personal, nu am nimic cu nimeni. Dar nu e normal să nu tragă cu partidul care i-a pus în funcţie!”

Preşedinta Maria Dragomir a spus referitor la primarul comunei Crivăţ că e convinsă că nu îi pare rău de această excludere, pentru că altfel s-ar fi implicat să aibă un rezultat pe măsură. „Nici la alegerile parlamentare nu a avut un scor bun, doar 54 de voturi a adus partidului. Nu ştiu ce mai declară acum primarul, dar să o facă la PNL! A fost şi rămâne prietenul meu, dar putea să fie în continuare alături de noi!”, a spus Maria Dragomir.

Please enter banners and links.

Next Post

Primăria a investit peste 8 miliarde lei vechi în reabilitarea zonei Big

joi iun. 19 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În acest an, zona pieţei Big, una dintre cele  mai aglomerate din municipiul Călăraşi, a cunoscut o transformare, demnă de remarcat. După ce în luna ianuarie au fost date în folosinţă, de către primărie, câteva spaţii moderne destinate comerţului cu flori, în luna mai, a […]