Preșcolarii călărășeni promovează folclorul în spectacolul “Moștenitorii”

Print Friendly, PDF & Email

prescolarii Spectacolul “Moștenitorii” – o acțiune a Inspectoratului Școlar Județean Călărași și Centrului Cultural Județean Călărași –  își propune promovarea folclorului local si atragerea copiilor, încă de la o vârsta fragedă, către cunoașterea tradițiilor și obiceiurilor populare.

          În preajma sărbătorilor Crăciunului, preșcolarii călărașeni vor reînvia tradițiile preluate de bunici și vor aduce in atenția tuturor colinde, cântece și dansuri populare. Vă vor spune, cu farmecul specific vârstei lor, povești aflate de la bunici și va vor colinda pentru un An Nou cu sănătate. Și ce urare poate fi mai sinceră și mai frumoasă decât cea venită din suflet de copil?

          De aceea, vă așteptăm să iî încurajați și să ii aplaudați miercuri, 9 decembrie, ora 10.00 , Sala “Barbu Știrbei” a Centrului Cultural Județean Călărași.

 

 

Next Post

Moș Nicolae le-a adus daruri copiilor de la clasele de Învățământ Special Integrat

lun dec. 7 , 2015
Elevii de la clasele de Înv???mânt Special Integrat, ?coala Gimnazial? Carol I, au prezentat vineri, 4 decembrie, un moment artistic, de muzic? ?i poezie, în prezen?a prefectului George Iacob, a inspectorului general ?colar adjunct, Stelu?a Caraion, a vicepre?edintelui Consiliului Jude?ean, Marian Dinulescu, a deputatului Vasile Iliu??, a directoarei de la […]
172Shares