Preșcolarii călărășeni promovează folclorul în spectacolul „Moștenitorii”

Print Friendly, PDF & Email

prescolarii Spectacolul „Moștenitorii” – o acțiune a Inspectoratului Școlar Județean Călărași și Centrului Cultural Județean Călărași –  își propune promovarea folclorului local si atragerea copiilor, încă de la o vârsta fragedă, către cunoașterea tradițiilor și obiceiurilor populare.

          În preajma sărbătorilor Crăciunului, preșcolarii călărașeni vor reînvia tradițiile preluate de bunici și vor aduce in atenția tuturor colinde, cântece și dansuri populare. Vă vor spune, cu farmecul specific vârstei lor, povești aflate de la bunici și va vor colinda pentru un An Nou cu sănătate. Și ce urare poate fi mai sinceră și mai frumoasă decât cea venită din suflet de copil?

          De aceea, vă așteptăm să iî încurajați și să ii aplaudați miercuri, 9 decembrie, ora 10.00 , Sala „Barbu Știrbei” a Centrului Cultural Județean Călărași.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Moș Nicolae le-a adus daruri copiilor de la clasele de Învățământ Special Integrat

lun dec. 7 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Elevii de la clasele de Învățământ Special Integrat, Școala Gimnazială Carol I, au prezentat vineri, 4 decembrie, un moment artistic, de muzică și poezie, în prezența prefectului George Iacob, a inspectorului general școlar adjunct, Steluța Caraion, a vicepreședintelui Consiliului Județean, Marian Dinulescu, a deputatului Vasile […]