Moș Nicolae le-a adus daruri copiilor de la clasele de Învățământ Special Integrat

DSCF0466Elevii de la clasele de Învățământ Special Integrat, Școala Gimnazială Carol I, au prezentat vineri, 4 decembrie, un moment artistic, de muzică și poezie, în prezența prefectului George Iacob, a inspectorului general școlar adjunct, Steluța Caraion, a vicepreședintelui Consiliului Județean, Marian Dinulescu, a deputatului Vasile Iliuță, a directoarei de la DGASPC Călărași, Doinița Nicolae, directorului AJPIS, Liviu Oltenacu, precum și a multor alți invitați.

De altfel, deputatul Vasile Iliuță, prin cabinetul său parlamentar, a dorit să aducă o mângâiere acestor copii, având cadouri pregătite pentru fiecare elev, din aceste clase speciale.

“Sunt multe localități unde am participat la fiecare sărbătoare de Moș Nicolae, Moș Crăciun, dar ce am văzut aici, ca tată a trei copii, m-a emoționat foarte mult. Mă bucur că am făcut tot ce a depins de noi să-i bucurăm pe acești copii.Vin sărbătorile și dau timpul înapoi, aducându-mi aminte când eram copil și îmi cosea mama o traistă, ca să mă duc la colindat. Sunt născut și crescut la țară, am trait obiceiurile de la țară și, astăzi, am văzut lucruri care îmi dau de gândit. Întrebarea este: ce putem face, în continuare, pentru ei? Am văzut cum cadrele didactice reușesc să lupte cu o realitate pe care nu și-ar fi dorit-o nimeni. Am rămas impresionat și e un moment unic pentru mine, să văd lucruri extraordinare, că puteți să creați bucurii și vă doresc să reușiți să integrați cât mai mulți copii!”, a spus deputatul Vasile Iliuță.

copii 4 copii 3

copii 1

Please enter banners and links.

Next Post

Voluntarii de la Universitatea din Bucureşti l-au adus pe Moş Nicolae la copiii de la Centrul ,,Sf. Ştefan”

mar dec. 8 , 2015
Vineri, 4 noiembrie,  copiii de la Centrul de Plasament ,,Sfântul Ştefan” din Perişoru  au avut marea bucurie de a-l avea în mijlocul lor pe Moş Nicolae care a venit încărcat de daruri. Cel care a pus la cale  această întâlnire  inedită a fost Ionuţ Nicolae,un tânăr  crescut în acest aşezământ […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!