Premergător sărbătorilor pascale, poliţiştii desfăşoară acţiuni pentru protejarea populaţiei

Print Friendly, PDF & Email

control piataLa acţiunile pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite, în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, participă poliţişti de investigare a criminalităţii economice, de la ordine publică, poliţie rutieră şi de la alte structuri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi.

Alături de aceştia, în activităţile de control sunt implicaţi şi specialişti ANSVA şi ANPC.

În perioada 14 – 16 aprilie 2016, pe raza judeţului Călăraşi au fost desfăşurate 18 acțiuni de control, în urma cărora au fost constatate 4 infracțiuni, dintre care 1 de evaziune fiscală. Au fost aplicate 225 de sancţiuni contravenţionale.

Valoarea totală a amenzilor a fost de 117.375 lei, dintre care 70.750 lei pentru fapte de natură economică.

Au fost indisponibilizate bunuri în valoare de peste 16.000 lei.

Acţiunile poliţiştilor de investigare a criminalităţii economice în colaborare cu poliţişti de la alte structuri ale IPJ Călăraşi vor continua în toată această perioadă premergătoare sărbătorilor Floriilor şi Paştelui Ortodox, pentru protejarea populației împotriva actelor comerciale ilicite şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu produse alimentare.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Duminică, Traian Băsescu i-a deranjat pe PMP-iștii călărășeni

lun apr. 18 , 2016
Duminică, 17 aprilie, la Sala Barbu-Știrbei Călărași, a avut loc lansarea candidaților la primăriile din județ, din partea Partidului Mișcarea Populară, filiala Călărași. Probabil că acțiunea s-a dorit a fi una fastuoasă, cu atât mai mult cu cât invitatul de onoare a fost președintele partidului, Traian Băsescu, până de curând, […]