Preluarea Unitatii Militare de la Sohatu conditionata de MApN

Print Friendly, PDF & Email

unitate militaraAcum cateva luni, la initiativa presedintelui Consiliului Judetean, Raducu Filipescu, consilierii judeteni aprobau solicitarea de preluare, de catre judetul Calarasi, a fostei Unitati Militare de la Sohatu, aflata in proprietatea statului si administrarea Ministerului Apararii Nationale.

Cele 37 de ha si constructiile aferente unitatii militare nu au fost insa inca transferate, pe masa consilierilor judeteni regasindu-se in sedinta extraordinara, de saptamana trecuta, un nou proiect de hotarare, in acest sens.

Reintroducerea acestuia spre aprobare a fost motivata de solicitarea M.Ap.N, de completare a hotararii Consiliului Judetean, initiala, cu detalierea obiectivelor ce se intentioneaza a se construi in acea locatie (au fost propuse a se realiza un parc industrial si logistic, un parc fotovoltaic, centru pentru acordare de servicii sociale, precum si spatii destinate activitatilor turistice, sportive si de agrement).

Nu in ultimul rand, este pusa conditia ca, daca in 10 ani obiectivele propuse nu vor fi realizate, proprietatea va reveni, de drept, inapoi statului.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Primăria Călăraşi începe distribuirea alimentelor prin PAED

mar oct. 15 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Din 21.10.2013 va începe distribuirea alimentelor prin PEAD 2013 – produse alimentare care provin din stocurile de intervenţie comunitară destinate categoriilor de persone cele mai defavorizate din România “ Ajutor al Uniunii Europene”. În cadrul acestui program vor primi alimente următoarele categorii de persoane: beneficiari […]