Pompierii cehi au fost impresionati de colegii lor, din Călărași

dav
dav

Pompierii călărășeni au fost invitați să participe la o competiție a pompierilor din Cehia, la concursurile profesionale ale regiunii Ostrava, unde au obținut performanțe deosebite.

  Lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei al județului Călărași a fost invitat să participe la sfârșitul săptămânii precedente, în perioada 18 – 19 iunie a.c., la un campionat regional al pompierilor profesioniști din Cehia, competiția desfășurându-se în localitatea Ostrava.

Sportivii noștrii, campioni en-titre și cu șapte titluri câștigate la nivelul României de-a lungul anilor, au reprezentat țara și județul cu cinste la această competiție de tradiție a pompierilor profesioniști din Cehia, dovedind calități deosebite și aptitudini profesionale de invidiat, prin performanțele rezultatelor cu care au finalizat probele de foc.

13509735_1060947770642833_939792798_o(1)Concursul din Cehia s-a desfășurat pe doua regiuni Ostrava si Olomouc, lotul sportivilor călărășeni clasându-se pe locul III în regiunea Ostrawa și pe locul II  pe regiunea Olomouc.

Organizatorii cehi au fost foarte impresionati de pompierii călărășeni, de parcursul lor și de rezultatele obținute, declarând despre aceștia: “Sunteti sportivi foarte buni, aveți viteză, însă este vizibil că vă lipsește experiența din concursurile internaționale. Suntem foarte încântați de ceea ce am văzut la dumneavoastră, uitându-ne la parcursul vostru în competiție și putem spune că nu am putut face mari diferențe între dumneavoastră si echipele din Cehia, iar în unele cazuri ați fost chiar mai buni si suntem foarte încântați. Aveti nevoie de mai multă experienă, iar experiența se poate acumula numai participând la concursuri mari, competiții internaționale. La acest moment noi vrem sa mărim numarul de țări participante la campionatul mondial, iar după părerea noastră, România este apta pentru astfel de concursuri si poate face o impresie foarte bună”

După rezultatele obținute în Cehia, sportivii lotului I.S.U. Călărași au primit garanții din partea organizatorilor că aceștia vor face diligențele necesare pentru a-i putea invita la Campionatul Mondial al Spoturilor de Foc, cel mai mare concurs din lume, unde se întrec cele mai bune echipe de pompieri.

dav
dav

Please enter banners and links.

Next Post

Primăria Călărași/ S-a deschis un punct de prim ajutor, în Piața Big

mie iun. 22 , 2016
Primăria Municipiului Călărași anunță cetățenii că, în perioada 22-24 iunie, potrivit avertizării meteorologice de cod galben de caniculă, va fi deschis, în intervalul orar 11.00-16.00,  punctul de prim ajutor climatizat pentru acordarea asistenței medicale, Piața Big. Punctul de prim ajutor este dotat cu aparat de aer condiționat și dozator de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!