Poliţiştii acţionează pentru evitarea aglomerării punctului de trecere a frontierei Chiciu – Ostrov

Print Friendly, PDF & Email

punct trecere frontiera Chiciu OstrovÎn cadrul Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă ce a avut loc luni,8 aprilie a.c., s-au pus în discuţie problemele  apărute în urma restricţionării circulaţiei pe Podul Giurgiu-Ruse, ce a dus la aglomerarea traficului  pe DN3 şi la punctul de trecere Chiciu -Ostrov .

Pentru evitarea aglomerării punctului de trecere a frontierei Chiciu – Ostrov şi pentru protejarea digului

s-a luat măsura intensificării activităţilor de fluidizare a traficului în zona intersecţiei DN 3 cu DN 3 B.

Echipaje de poliţie rutieră, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, vor acţiona în acea zonă pentru a fluidiza circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, care se deplasează pe DN 3 spre punctul de trecere a frontierei dintre România şi Bulgaria.

Conducătorii acestor autovehicule sunt obligaţi  să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri întâlniţi pe traseu, informează IPJ Călărași.

În Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, din data de 08.04.2013, privind  „Analiza situaţiilor de urgenţă generate de creşterea debitelor şi nivelurilor  fluviului Dunărea şi râului Argeş, s-a hotărât instituirea unui punct de aşteptare pentru autocamioanele cu tonaj mai mare de 7,5 tone, în zona sensului giratoriu de lângă pod peste Canalul Siderurgic. Scopul este  evitarea aglomeraței la punctul de trecere cu bacul de la Chiciu şi protejarea digului de apărare la Dunăre, pe coronamentul căruia este amplasat drumul naţional DN3.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Călăraşi vor asigura monitorizarea permanentă a circulaţiei pe DN 3.

 

Please enter banners and links.

Next Post

„În ultima lună, am încasat la Ambulatoriu Integrat 850 de milioane de lei vechi”, spune managerul Spitalului Județean

mar apr. 9 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În urmă cu mai bine de zece zile, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu anunţa că îi dă un termen de o săptămână managerului, pentru a rezolva situaţia medicilor care lipsesc de pe unele  secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă. Cum termenul s-a scurs, ne-am […]