PNL Călărași/Desemnarea lui Dinulescu contestată, unii primari amenință cu plecarea din partid

marian dinulescuJoi seară, a avut loc Delegația Permanentă  a PNL Călărași. În cadrul acesteia, s-a votat reprezentantul PNL Călărași, la președinția Consiliului Județean. Unul dintre cei doi candidați, respectiv, copreședintele Vasile Iliuță a ales să renunțe la candidatură, știind că nu va avea șanse să fie votat, decât de o treime din numărul membrilor cu drept de vot (din fostul PDL), față de Marian Dinulescu, care deținea majoritatea, cu membrii care provin din vechiul PNL.

După confirmarea lui Dinulescu drept candidat la C.J., din partea PNL, Vasile Iliuță a anunțat că va contesta votul, pe motiv că a fost încălcată decizia Biroului Permanent Național al PNL Călărași, conform căreia desemnarea la șefia Consiliului Județean se face în urma unui sondaj.

Primarii care provin din fostul PDL, 13 la număr, și-au exprimat intenția de a părăsi partidul, acuzând modul rigid în care este condus partidul de Răducu Filipescu.

Copreședintele Vasile Iliuță a declarat, pentru Actualitatea de Călărași, că nu va părăsi partidul, ci va rămâne alături de echipa PNL Călărași.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Aihan Omer: „Avem jucători cu experiență. Câțiva„

vin feb. 19 , 2016
Handbal / Liga Națională / CSM București – Dunărea Călărași 32 – 26 Aihan Omer: „Avem jucători cu experiență. Câțiva„ Antrenorul echipei de handbal Dunărea Călărași, Aihan Omer, a făcut o declarație „la cald„ după meciul pierdut de echipa locală la București. AHC Dunărea Călărași nu se mai regăsește. Echipa […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!