Aihan Omer: „Avem jucători cu experiență. Câțiva„

Print Friendly, PDF & Email

mare 2 (2)Handbal / Liga Națională / CSM București – Dunărea Călărași 32 – 26

Aihan Omer: „Avem jucători cu experiență. Câțiva„

Antrenorul echipei de handbal Dunărea Călărași, Aihan Omer, a făcut o declarație „la cald„ după meciul pierdut de echipa locală la București.

AHC Dunărea Călărași nu se mai regăsește. Echipa se află pe locul 9 în clasamentul Ligii Naționale la handbal masculin, unul rușinos am spune noi pentru o echipă antrenată de selecționerul echipei Naționale. În runda a 20-a, Dunărea a pierdut la CSM București, scor 26-32, aceasta fiind cea de-a 3-a înfrângere consecutivă în campionat. Pentru handbaliștii Dunării se anunță vremuri grele și asta pentru că, publicul călărășean iubește această formație, ca drept dovadă că atunci când Dunărea are meci în sala Polivalentă aceasta devine neîncăpătoare. Ca să-și mai spele puțin din onoare, Dunărea trebuie să ajungă cât mai sus în Cupa României la handbal, în acest moment formația aflându-se în semifinalele Cupei.

După partida din campionat cu CSM București, Aihan Omer „și-a taxat„ elevii spunând că are jucători cu experiență, dar că nu știe ce se întâmplă. „Încă nu înțeleg ce se întâmplă. Avem jucători cu mare experiență. Câțiva. Nu mi-a plăcut atitudinea lor în meciul cu CSM și voi avea o discuție cu ei„, a spus Aihan Omer după al 3-lea meci pierdut consecutiv de Dunărea Călărași în campionatul Ligii Naționale. Tehnicianul Dunării a mai dat de înțeles și faptul că echipa sa are doar „câțiva„ jucători cu experiență ceea ce i-a cam deranjat pe unii dintre elevii săi. Nu știm la cine s-a referit Omer când a făcut acea declarație dar cert este că echipa trebuie să-și revină cât mai repede pentru că altfel bănuții veniți de la bugetul local nu se prea justifică.

Următorul meci în campionat pentru Dunărea este programat pe 21 februarie atunci când la Călărași vine Steaua București.

Catalin Nitu Redactor sportiv Editia.ro

Please enter banners and links.

Next Post

Funcționar reținut de poliţişti pentru abuz în serviciu

vin feb. 19 , 2016
La data de 18 februarie 2016, poliţiştii Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa au reţinut un bărbat, sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz în serviciu. În continuarea cercetărilor efectuate în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, poliţiştii au […]