PNL Călărași/ Când membrii „se bat” pe primărie, outsider-ul câștigă

dragulin si filipescuÎn cursul zilei de ieri, 27 ianuarie, a apărut în spațiul public informația că primarul Daniel Drăgulin revine în postura de candidat la Primăria Călărași, în iunie 2016, din partea partidului care l-a consacrat: PNL.

După ce luni de zile PNL Călărași a anunțat, prin vocea liderului său, Răducu Filipescu, că sondajul de opinie va fi cel care va stabili candidatul din partea PNL (numele date fiind Dragoș Coman, Emil Mușat, Daniel Ștefan, Vasile Iliuță, Marian Dinulescu, Viorel Ivanciu), numele câștigător vehiculat, acum, este din afara PNL, mai exact, cel al fostului membru de partid, Daniel Drăgulin.

De altfel, acesta a câștigat primul mandat de primar din partea PNL, plecând, ulterior, la UNPR, din cauza divergențelor de opinie cu liderul Filipescu.

 Vestea care, momentan, nu este confirmată de Daniel Drăgulin, ar putea veni cu o altă surpriză „la pachet”: preluarea funcției supreme a partidului, la nivel județean.

Este cunoscut faptul că liderul Filipescu nu se mai bucură la centru de aceeași susținere, acestuia fiindu-i transmis mesajul că trebuie să facă un pas înapoi, pentru a face loc și altora, cel puțin la șefia Consiliului Județean. Cât despre coabitarea politică a lui Drăgulin cu Filipescu, și viceversa, aceasta nu va fi ușoară, iar revenirea lui Drăgulin, sigur se va face pe o negociere serioasă cu conducerea centrală a partidului (n.r. cea care l-a chemat la discuții, dealtfel), pe lista negocierilor, o condiție de revenire în partid, putând fi și funcția de președinte al organizației județene.

Suntem abia la început de an, dar lucrurile se mișcă foarte repede, mai ales, în an electoral. Iar surprizele sunt abia la început! Pentru că nicio formațiune politică nu acceptă să piardă, ci doar să câștige, oricare va fi prețul pe care trebuie să-l plătească!

Oricât spunem noi că politica este o…mare jucătoare de cărți, cred că nu am văzut nici măcar pe jumătate din fațetele ei. Totul este cu…Va urma!

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Sistarea lucrărilor la Biblioteca ,,Alexandru Odobescu” a provocat scandal în Consiliul Judeţean

vin ian. 29 , 2016
,, Uite etajul, nu este etajul!” Cam aşa se poate rezuma întreaga tevatură generată de iniţiativa conducerii Consiliului Judeţean Călăraşi  de a sista lucrările la noul sediu al Bibliotecii Judeţene ,, Alexandru Odobescu”.  Construcţia noii clădiri a început în cursul anului 2013,  cu girul dat de consilierii judeţeni, şi urma […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!