ISU Călărași/ Un autovehicul a luat foc, în municipiul Călărași

incendiu masinaUn echipaj specializat de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a acţionat rapid pentru stingerea incendiului, timp de aproximativ 20 de  minute

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs în zona compartimentului motor, la un cablu electric defect şi neizolat corespunzător din componenţa instalaţiei electrice a autoturismului

În data de 27.01.2016, ora 10.00, un echipaj specializat de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat să acţioneze pe raya municipiului, pe strada Oborului, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autovehicul (înmatriculat în județul Călărași), proprietate individuală, aparţinând lui Dumitru D..

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă şi mult fum la compartimentul motor, cât și în habitaclul  autovehiculului,  existând risc de extindere a arderii.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect şi neizolat corespunzător din componenţa instalaţiei electrice a maşinii.

Cel mai probabil, din cauza scurtcircuitului s-au aprins izolaţiile cablurilor, ulterior arderea extinzându-se cu repeziciune la elementele compartimentului motor şi la cabina vehiculului (la elementele din compunerea bordului).

Pompierii militari din Călărași s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 20 de minute.

În urma incendiului au ars: instalaţia electrică a vehiculului în proporţie de 80 %, mai multe elemente din material plastic și textil, iar din cauza temperaturii foarte ridicate degajate de ardere, bordul maşinii s-a topit, fiind înregistrate pagube materiale în valoare de 3.000 de lei.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

PNL Călărași/ Când membrii „se bat” pe primărie, outsider-ul câștigă

joi ian. 28 , 2016
În cursul zilei de ieri, 27 ianuarie, a apărut în spațiul public informația că primarul Daniel Drăgulin revine în postura de candidat la Primăria Călărași, în iunie 2016, din partea partidului care l-a consacrat: PNL. După ce luni de zile PNL Călărași a anunțat, prin vocea liderului său, Răducu Filipescu, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!