Peste 450 de locuri de muncă vacante în evidenţa AJOFM Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

locuri de muncaPentru săptămâna în curs, în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi sunt înregistrate 466 de locuri de muncă vacante.

Pe domenii de activitate și meserii/ocupații, structura acestora este următoarea:

–       confecții textile – 264 locuri – confecționer îmbrăcăminte, călcător și muncitor necalificat;

–       transporturi – 43 locuri – spălător vehicule, inginer mecanic auto, șofer taxi, electrician auto, șofer autobus, vopsitor auto și muncitor necalificat;

–       industria alimentară – 35 locuri – manipulant marfă;

–       industria lemnului – 23 locuri- tâmplar, montator tâmplărie, vopsitor lemn și muncitor necalificat;

–       comerț – 3 locuri –operator calculator, contabil și lucrător commercial;

–       alte domenii de activitate – 98 locuri: contabil, operator calculator, confecționer tâmplărie aluminiu și PVC, electrician întreținere și reparații, agent de vânzări, șef logistică, expert accesare fonduri europene.

Informaţii cu privire la agenţii economici care au comunicat locurile de muncă vacante la AJOFM Călăraşi, precum şi despre condiţiile de ocupare a acestor posturi, se pot obţine la sediul Agenţiei Locale Călăraşi, str.13 Decembrie nr.12, la sediul Agentiei Locale Olteniţa, str.Argeşului nr.111, sau la sediul Punctului de lucru Lehliu Gară, str.Crinului 2A.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Miercuri 29 mai, se opreste apa in municipiul Calarasi

lun mai 27 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Primăria Municipiului Călărași anunță locuitorii orașului că se va opri furnizarea apei potabile în întreg municipiul Călărași,    miercuri – 29 mai 2013, între orele 0:00 – 20:00 pentru realizarea unor lucrări pe rețeaua de distribuție a apei și în stațiile de pompare. Prin urmare, […]