Peste 38.000 de semnături pentru Klaus Iohannis, strânse de PNL Călărași

Print Friendly, PDF & Email

PNL Călărași a strâns în cadrul campaniei de susținere a candidaturii lui Klaus Iohannis la președinția României, peste 38.000 de semnături. Președintele organizației județene, Daniel Ștefan Drăgulin, a mulțumit, deopotrivă, călărășenilor și colegilor din PNL:

”  “38.000 de călărășeni din tot județul și-au arătat susținerea pentru Klaus Iohannis în vederea obținerii unui nou mandat de Președinte al României! Vreau să mulțumesc tuturor celor care au semnat și tuturor colegilor care s-au implicat în această campanie de strângere de semnături!”   

La rândul său, senatorul PNL Răducu Filipescu le-a mulțumit celor care au semnat pentru candidatura lui Klaus Iohannis:

,,Mulțumesc tuturor celor care, semnând, au înțeles că singura șansă de redresare a României este continuarea mandatului președintelui Iohannis în fruntea țării. Mulțumesc celor care au înțeles și au apreciat efortul nostru, al liberalilor, de a promova imaginea unui președinte respectat de români, respectat în Europa, respectat în SUA. Nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor colegilor mei călărășeni pentru că, și de această dată, au reușit să depășească target-ul de semnături, pentru că s-au aflat în fiecare zi în mijlocul cetățenilor, pentru ambiția și îndârjirea de a-și îndeplini misiunea de liberali adevărați!”

Președintele Klaus Iohannis a depus vineri la BEC, împreună cu PNL, peste 2.200.000 de semnături necesare înscrierii în cursa pentru un al doilea mandat la Cotroceni.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Program casierie, pentru proiectul: „7zile 7arte”

lun sept. 23 , 2019
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Având în vedere că în perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2019, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași va derula proiectul de educație prin artă „7 ZILE – 7 ARTE”, programul pentru vânzarea biletelor la casa de Bilete a Centrului Județean de Cultură și […]