,,Nu ne temem de niciun candidat”

Print Friendly, PDF & Email

Senatorul PNL, Răducu Filipescu, a declarat, în conferința de presă, că PNL și-a propus să strângă peste 2 milioane de semnături pentru un al doilea mandat la Cotroceni al lui Klaus Iohannis.

 ,,Suntem suficient de mobilizati, avem un număr de semnaturi destul de consistent strâns, de peste 2 milioane, care arată că persoana d-lui Iohannis este agreată.”

Întrebat cine crede că va intra în turul II al alegerilor, răspunsul senatorului a fost:

,,La momentul acesta, ajung, sigur, PNL și PSD. Daca motiunea va trece, PSD-ul nu mai intră în discuție și nu știm cu cine ar vota PSD-iștii în turul II. Iohannis nu are niciun adversar la ora actuală. Este agreat și în afara, poziția internațională fiindu-i favorabila. Nu avem de ce să ne temem de niciun candidat. Vom avea vot masiv din diaspora în turul II, dacă Iohannis va candida cu Dăncilă, ca să voteze împotriva PSD.”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Peste 38.000 de semnături pentru Klaus Iohannis, strânse de PNL Călărași

lun sept. 23 , 2019
PNL Călărași a strâns în cadrul campaniei de susținere a candidaturii lui Klaus Iohannis la președinția României, peste 38.000 de semnături. Președintele organizației județene, Daniel Ștefan Drăgulin, a mulțumit, deopotrivă, călărășenilor și colegilor din PNL: ”  “38.000 de călărășeni din tot județul și-au arătat susținerea pentru Klaus Iohannis în vederea […]