Peste 200 de octogenari şi nonagenari au fost sărbătoriţi de CARP Călăraşi

Membrii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor(CARP), din Călăraşi, ce au trecut pragul unei frumoase vârste, au fost aniversaţi cu mare cinste, în această săptămână.  Conducerea CARP Călăraşi a pregătit şi în acest an un moment deosebit, dedicat călărăşenilor de vârsta a treia. La restaurantul Intim din Călăraşi , într-un cadru festiv ei au fost felicitaţi de către preşedinta CARP, ing. Hristina Culică.

„ Prin această acţiune, am dorit să vă oferim o surpriză plăcută,  în semn de mulţumire că sunteţi membrii instituţiei noastre. Vă aşteptăm, mereu,  în mijlocul nostru , la asemenea frumoase aniversări şi peste alţi câţiva ani. Să fiţi sănătoşi, să aveţi parte de multe bucurii şi de o bătrâneţe liniştită”, a spus preşedinta CARP, Hristina Culică.

Prezent la această deosebită manifestare a fost şi edilul Daniel Drăgulin care a adresat sărbătoriţilor câteva urări de bine şi a ciocnit, împreună cu aceştia, câte un pahar de şampanie. „Sincer, mă încearcă un sentiment de emoţie acum, când  sunt în mijlocul dumneavoastră. Aveţi o frumoasă vârstă şi aveţi în spate multe amintiri plăcute sau mai puţin plăcute. Sunt onorat că  sunt alături de dumneavoastră,  într-un moment atât de  frumos. Felicit conducerea CARP că are grijă de aceşti oameni deosebiţi . Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi.”, s-a adresat, celor prezenţi, edilul Daniel Drăgulin.”

Fiecare dintre cei sărbătoriţi au primit câte un mic dar financiar din partea CARP Călăraşi. Cei care au împlinit vârsta de 80 de ani au primit câte 100 de lei iar cei care au trecut pragul celor 90 de ani au primit câte 150 de lei .

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Intervenţii la inundaţii, în orașul Budești, în urma precipitaţiilor abundente

lun mai 8 , 2017
Autor: Florentina Chiru 08.05.2017   Echipaje specializate de pompieri militari, din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, au acţionat în oraşul Budeşti, timp de aproximativ patru ore, pentru evacuarea apei din unsprezece gospodării cetăţeneşti, care au fost afectate de inundaţii, în urma precipitaţiilor abundente. În urma ploilor torenţiale abundente, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!