Actualitatea de Calarasi

Pe 24 aprilie, AJOFM Călăraşi organizează Bursa locurilor de muncă

Please enter banners and links.

Print Friendly, PDF & Email

bursa-locuri-de-munca-aprPe  24 aprilie a.c., persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi angajatorii sunt aşteptaţi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă.Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum și angajatorii care doresc să recruteze personal pentru locurile de muncă disponibile sunt așteptați vineri, 24 aprilie 2015, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași.

Evenimentul se va desfășura simultan, începând cu ora 9.00, atât în localitatea Călărași, în foaierul Centrului Cultural Județean ”Barbu Știrbei” Călărași (vis-a-vis de Palatul Prefecturii), cât și la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă din Olteniţa, str. Argeşului nr. 111.

Prin organizarea acestei acțiuni, se oferă o nouă șansă persoanelor neocupate pentru a-și găsi un loc de muncă și, totodată, agenții economici sunt sprijiniți în încadrarea personalului de care au nevoie.

”În această săptămână, în evidenţa AJOFM Călăraşi sunt înregistrate 100 posturi disponibile. Participarea agenţilor economici la Bursa locurilor de muncă nu este obligatorie, dar există obligativitatea, conform legii, de a declara locurile de muncă vacante. Având în vedere organizarea Bursei, AJOFM Călărași va intensifica activitatea de identificare a locurilor de muncă vacante din judeţ, fapt pentru care adresăm agenţilor economici rugămintea de a se conforma legii”. a precizat domnul Nicolae Chirana, director executiv al AJOFM Călărași.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Călărași, cât mai curând posibil, prin fax: 0242-331693 sau e-mail: ajofm@cl.anofm.ro, oferta de locuri de muncă vacante. Persoană de contact : Donciu Simona