Pe 12 aprilie, sunteți așteptați să vă implicați în proiectul: „NOUĂ NE PASĂ”

De 4 ani, Școala „Mircea Vodă” Călărași se implică în acțiuni caritabile, atât pentru a strânge fonduri pentru copiii care au nevoie de susținere în lupta cu boli necruțătoare, cât și pentru a veni în sprijinul comunității, prin dotarea cu aparatura necesară Maternității, din cadrul Spitalului Județean Călărași, iar în acest an, povestea umanitară continuă. Pe data de 12 aprilie, inimosul colectiv al Școlii „Mircea Vodă”, coordonat de directoarea Alina Lotrea, promotoarea acestui proiect
de suflet ,,Nouă ne pasă”, și partenerii săi, vă așteaptă, dragi călărășeni, să participați, în număr cât mai mare, la evenimentul
caritabil, deoarece donațiile strânse vor permite achiziționarea de aparatură modernă pentru Centrul de Transfuzii Sânge din Călărași.
Pentru cei care nu cunosc parcursul acestui proiect umanitar, directoarea Alina Lotrea face o scurtă prezentare: ,,Din 2015, Școala „Mircea Vodă” Călărași derulează proiectul umanitar „NOUĂ NE PASĂ”, născut din dragoste pentru oameni și din dorința noastră, a dascălilor, de a sădi în sufletul copiilor condescendență pentru semenii lor aflați în suferință.
În fiecare an, am descoperit un caz în localitatea noastră și ne-am implicat în rezolvarea lui prin strângerea unor sume de bani, prin promovarea acestuia în comunitatea din care facem parte și desfășurarea unui spectacol umanitar în care evoluează un număr mare de elevi ai școlilor din județul nostru. Începând cu acest an, proiectul este recunoscut pe plan regional și a fost inclus de Ministerul Educatiei în Calendarul Activitatilor Educative Regionale – Domeniul educatie civica, voluntariat, proiecte caritabile.
De-a lungul timpului, ne-au fost alături pentru buna desfășurare a evenimentului, Inspectoratul Școlar Călărași, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, Primăria Municipiului Călărași, Casa Corpului Didactic Călărași, Asociația Femeilor de Afaceri Filiala Călărași, Crucea Roșie Călărași, Academia de Arte Frumoase „Daniel Iordachioae” prin prezența activă și necondiționată la toate spectacolele noastre a fondatorului acesteia. Dacă anul trecut ne-am implicat, alături de Fundația SALVATI COPIII, în dotarea Maternitatii Spitalului Județean Călărași, anul acesta strângem fonduri pentru a achiziționa aparatură modernă pentru Centrul de Transfuzii Sânge Călărași.
Contul, deschis de Crucea Roșie – Filiala Călărași, partenerul nostru în acest an, prin prezența activă a Aurei Giurcă, este următorul: CONT – RO20BRDE120SV35897541200 deschis la BRD – Groupe Société Générale
Donația dumneavoastră va sprijini acest demers al nostru. În acest sens, Echipa „Nouă ne pasă” vă mulțumește pentru sprijin și vă asigură că gestul pe care l-ați făcut este foarte important pentru atingerea scopului nostru final.
Vă așteptăm la spectacolul nostru umanitar din 12 aprilie, începând cu ora 15.00, la Sala Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași. Pe scenă vor evolua și anul acesta elevi ai unităților de învățământ din întreg județul. Intrarea este liberă. Donațiile se pot face direct, pe parcursul evenimentului.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Consiliul Judeţean Călăraşi supune consultării publice proiectul bugetului propriu al județului Călărași

mar apr. 9 , 2019
Consiliul Judeţean Călăraşi supune consultării publice proiectul bugetului propriu al județului Călărași pe anul 2019 și estimările pentru anii 2020-2022. Proiectul este afișat la avizierul instituției din municipiul Călărași, str. 1 Decembrie 1918, nr.1, județul Călărași și publicat pe pagina de internet www.calarasi.ro. Contestaţiile pot fi depuse la registratura Consiliului […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!