Consiliul Judeţean Călăraşi supune consultării publice proiectul bugetului propriu al județului Călărași

Consiliul Judeţean Călăraşi supune consultării publice proiectul bugetului propriu al județului Călărași pe anul 2019 și estimările pentru anii 2020-2022.

Proiectul este afișat la avizierul instituției din municipiul Călărași, str. 1 Decembrie 1918, nr.1, județul Călărași și publicat pe pagina de internet www.calarasi.ro.

Contestaţiile pot fi depuse la registratura Consiliului Județean Călărași, camera 1, în termen de 15 zile de la data afișării, între orele 8.00-16.30.
Dezbaterea publică va avea loc la ședințele comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean Călărași și la ședința ordinară a acestuia, organizate la sediul Consiliului Județean la o dată ce va fi stabilită și publicată, potrivit legii, în presa locală, la avizierul de la sediul Consiliului Județean Călărași și pe pagina de internet.

PREŞEDINTE,
Ec. Vasile ILIUȚĂ

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

D.G.A.S.P.C. Călărași continuă campania de recrutare a persoanelor, în cadrul proiectului: ,,Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”

mie apr. 10 , 2019
Please enter banners and links. Despre Ultimele Postari Actualitatea de Călăraşi Ultimele postari ale lui Actualitatea de Călăraşi (vezi toate) Alin Drăgulin, candidatul PNL la primăria municipiului Călărași:,, Adevărul trebuie să fie știut de călărășeni!” - 31 mai 2024 Primarul Comunei Roseți, Nicolae Râjnoveanu, își prezintă cele mai importante proiecte […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!