Partidul Mişcarea Populară face schimbarea României

Print Friendly, PDF & Email

fotoPMPA început campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, iar PMP abordează această campanie cu convingerea că va primi încrederea și voturile multor români.
Programul cu care Mișcarea Populară vine în fața cetățenilor este axat pe următoarele elemente de bază: susținerea unei justiții independente, crearea de locuri de muncă, sprijinirea agriculturii, reducerea impozitelor și taxelor, reindustrializarea României, întărirea parteneriatului americano-european și apropierea României și Republicii Moldova în interiorul Uniunii Europene.
Toate aceste puncte urmăresc crearea unei Românii mai puternice, mai prospere, mai corecte, o Românie așa cum ne-o dorim cu toții.
PMP intră în prima sa competiție electorală; suntem cel mai nou partid de pe scena politică, aducem un suflu proaspăt şi mișcăm România în direcţia valorilor europene.
Sloganul nostru electoral este RIDICĂM ROMÂNIA, alături de care stă mesajul MIȘCAREA FACE SCHIMBAREA. PMP este un partid dinamic, un partid al schimbării, care se adresează în primul rând celor care își doresc o schimbare, o ruptură cu vechiul mod de a face politică. PMP deschide politica spre cetățenii pe care vechile partide de multe ori i-au neglijat, deși totdeauna au vorbit în numele lor.
PMP este singurul partid – partener al președintelui Traian Băsescu. Susținem viziunea și proiectele președintelui și ne propunem să le continuăm. Îi îndemnăm pe toți românii care au încredere în președintele Băsescu să vină alături de noi. Dacă aveți încredere în președinte, votați Mișcarea Populară!
Suntem singurul partid care creşte electoral, depăşind deja 10% în sondaje şi continuându-şi ascensiunea. Asta dovedeşte că suntem partidul care atrage românii care în ultimii ani au stat departe de politică.
PMP are oameni bine pregătiţi, care au realizări profesionale și administrative autentice. Dovedim acest lucru prin lista pentru alegerile europarlamentare, pe care se regăsesc oameni valoroşi și cunoscuți.
Lista noastră conține pe primele locuri oameni precum Cristian Preda, Siegfried Mureşan, Teodor Baconschi, Cristian Petrescu, Daniel Funeriu sau Ruxandra Dragomir. Sunt oameni integri, care au demonstrat că ne pot reprezenta cu succes în afara ţării.
Cristian Preda este europarlamentar din anul 2009 și membru al Comisiei de Politică Externă a Parlamentului European. A fost secretar de stat în Ministerul de Externe și consilier prezidențial. Este profesor de științe politice la Universitatea București și este doctor în stiințe politice la Paris.
Siegfried Mureșan este consilier politic principal pe probleme economice şi sociale al Partidului Popular European, implicat în elaborarea politicilor europene pentru depăşirea crizei economice. A fost consilierul preşedintelui Comisiei de Afaceri Europene a Parlamentului Germaniei (Bundestag) și apoi consilier europarlamentar.
Teodor Baconschi este diplomat de carieră, fost ambasador la Vatican, Lisabona şi Paris, secretar de stat pentru Afaceri Globale în MAE, ministru de Externe şi consilier prezidenţial. Este doctor în antropologie religioasă şi istorie comparată a religiilor, cu doctoratul obținut la Universitatea Paris IV Sorbona.
Cristian Petrescu a fost ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului și deputat de București în perioada 2008-2012. Este manager în turism și a condus Asociația Profesioniștilor în Turism din România.
Daniel Funeriu a fost Ministerul Educației, a făcut reforma învăţământului românesc şi a luptat cu impostura academică. Este de profesie cercetător ştiinţific şi doctor în chimie la Universitatea Louis Pasteur din Strasbourg. Daniel Funeriu este membru fondator al Fundației Mișcarea Populară și a fost consilier prezidențial.
Ruxandra Dragomir a făcut cinste României ca sportiv, câștigând în anii 90 mai multe turnee internaționale de tenis și ajungând pe locul 15 în topul mondial al jucătoarelor de tenis. A fost președinta Federației Române de Tenis, iar acum conduce Organizația de Femei a Partidului Mișcarea Populară.
Avem cea mai bună echipă pentru alegerile europarlamentare și îi asigurăm pe români că oamenii noștri îi vor reprezenta cu cinste în Parlamentul European.
În același timp, PMP consideră că alegerile europarlamentare din 25 mai trebuie să fie și un semnal pe care românii îl dau împotriva guvernului Victor Ponta. Mișcarea Populară face un apel la toți românii să sancționeze prin vot această guvernare incompetentă, coruptă și leneșă. Îi îndemnăm pe toți românii să vină la vot pe 25 mai ca să arate că România nu este a PSD-ului, că românii nu sunt sunt servitorii baronilor locali PSD și că PSD nu poate face tot ce vrea în această țară.
Avem încredere că alegerile europarlamentare vor aduce un scor foarte bun pentru PMP și, în același timp, vor demonstra că PSD poate fi învins de electoratul de centru-dreapta. Această înfrângere a PSD va fi primul semn al prăbușirii stângii și va pregăti terenul pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, pe care PSD le va pierde. PSD este partidul înapoierii României, iar fără PSD România are șanse mult mai mari la dezvoltare și prosperitate.

Dragoş Coman-Preşedintele Organizaţiei Judeţene PMP Călăraşi

Please enter banners and links.

Next Post

Continuă schimbările politice: A venit rândul Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi

lun mai 5 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱După ce în urmă cu câteva zile, a avut loc schimbarea din funcţie a subprefectului Ion Stan (PNL), a venit rândul înlocuirii inspectoarei generale, Silviana Şestacovschi, de la învăţământ. Printr-un comunicat transmis de ISJ Călăraşi, marţi, 6 mai, ora 9:00, va avea loc numirea în […]