Parcul Dumbrava, în plin proces de modernizare

Print Friendly, PDF & Email

parcul Dumbrava 1Odată cu venirea sezonului cald, municipiul Călăraşi s-a transformat într-un adevărat şantier de lucru. În prezent, se desfăşoară pe ultima sută de metri, lucrările de modernizare de la piaţa Big, iar în parcul Dumbrava, echipele de muncitori lucrează de zor pentru a-i da o nouă faţă. Peste puţin timp, cetăţenii dornici de plimbare şi de odihnă vor beneficia de confortul mult aşteptat al celui mai mare spaţiu verde amenajat din municipiul Călăraşi.
parcul dumbrava„Imaginea parcului Dumbrava se va schimba în totalitate”, ne-a spus viceprimarul Virgil Dumbravă. „Au fost reproiectate aleile, acum au o lăţime mai mare. Au fost acoperite cu asfalt de culoare roşie pentru a fi mai bine delimitate, dar şi pentru a da o imagine ambientală mai plăcută. S-au amenajat piste de biciclişti şi, pentru alergat, pe spaţiul perimetral al parcului, pe o distanţă de 5-6 km, s-au plantat copaci şi a fost modernizată reţeaua de iluminat public. De asemenea, de-a lungul aleilor, au fost montate bănci şi coşuri de gunoi, iar în perioada următoare intenţionăm să punem în funcţiune fântâna cea mare arteziană ca să aducă o undă de răcoare celor ce se plimbă prin parc în zilele de caniculă. Avem în vedere şi amenajarea peluzei ce înconjoară parcul Dumbrava. Toate aceste lucrări de modernizare pe care le realizăm vor face din parcul Dumbrava un spaţiu mai prietenos şi mai reconfortant pentru călărăşeni. Sperăm ca toată această investiţie, ce se ridică la suma de aproximativ 300.000 de lei, să o finalizăm până în toamna acestui an”, a afirmat viceprimarul Dumbravă.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Călăraşi: Un consilier local şi-a tras o investiţie 150.000 de euro, prin sfidarea legii

vin mai 16 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În această perioadă, în parcul Dumbrava din Călăraşi, un consilier local, din rândul liberalilor, îşi construieşte un complex de agrement, ce va avea o terasă, dar şi o piscină care îi va îmbia pe călărăşenii moleşiţi de arşiţa verii să se scalde pentru a se […]