Până la ora 18.00, în comuna Vâlcelele au votat 78% dintre locuitori

votAlegeri astăzi în comuna Vâlcelele. Cei 1490 de locuitori cu drept de vot din această comună au fost chemați astăzi, din nou, la urne pentru a-și alege primarul, după ce fostul primar, Vasile Iliuță a devenit deputat. Bătălia se dă între actualul primar interimar, Gabriel Oroianu (PDL, fost viceprimar) și consilierul local, Mihail Pascu (USL).

Ziua nu a fost lipsită de agitație, în cursul acestei dimineți, în comună venind peste 50 de mașini, din Călărași, pentru a-i transporta pe locuitorii din Vălcelele, la urne. Pentru că nu au avut foarte mulți adepți, mașinile s-au retras destul de repede.

Până la ora 18.00, din satul Floroaica votaseră 78%  dintre locuitorii cu drept de vot și 79,7% din Vâlcelele, un procentaj crescut, dar obișnuit pentru locuitorii acestei comune. De remarcat, ca pâna la ora 15,00 veniseră să voteze peste 70% dintre locuitori.

Cu prima șansă pleacă actualul interimar, Gabriel Oroianu-PDL, USL-iștii propunându-și să cucerească și ultima redută portocalie, Uniunea  câștigând toate alegerile organizate în țară, după ce foști primari au eliberat locul, devenind parlamentari.

Prezent miercuri, 20 februarie, la Călărași, președintele PDL, Vasile Blaga a spus că este convins că alegerile vor fi câștigate cu peste 50%, în Vâlcelele, comuna fiind, în opinia sa, locul de unde va începe reconstrucția acestui partid, în județul Călărași.

Vom reveni, după ora 21,00, cu rezultatele parțiale.

Please enter banners and links.

Next Post

UPDATE:PDL a câștigat alegerile la Vâlcelele

Dum feb. 24 , 2013
Rezultatele finale, după numărarea voturilor valabil exprimate, arată că Gabriel Oroianu, candidatul PDL la funcția de primar a obținut  62,8%% din voturi, următorul clasat fiind candidatul USL, Mihail Pascu, ce a obținut 36% din voturi. Candidatul PP-DD, Ion Clopot nu a obținut, probabil, decât voturile familiei, numărul acestora nedepășind 20. Este […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!