Palatul Copiilor Călăraşi şi-a deschis porţile

Director Lavinia VasileLa final de săptămână, Palatul Copiilor din Călăraşi a organizat festivitatea deschidere a activităţii.

La evenimentul coordonat de noul director al instituţiei, Lavinia Vasile, au Cadrele si invitatii prezenti la deschidereparticipat inspectorul general şcolar, Steluţa Caraion, inspectorul de educaţie, Bica Simion, inspectorul şcolar pentru învăţământul profesional şi tehnic, Roxana Paţurcă, îndrumătorii actuali pe cele 14 ateliere de lucru, precum şi profesorii care au format generaţii de copii, care acum se află la pensie.

inspector  general scolar, Steluta CaraionInspectorul general şcolar, Steluţa Caraion le-a adresat copiilor şi părinţilor câteva cuvinte:

„Pentru mine e un moment emoţionant să particip la deschiderea anului şcolar la Palatul Copiilor. O instituţie care există datorită dumneavoastră, copii şi părinţi. Dorinţele dvs. se realizează în această instituţie care formează copiii ce au pasiuni, talent şi posibilitatea de a se afirma pe cele 14 ateliere pe care Palatul Copiilor le pune la dispoziţie.

La conducerea instituţiei avem un nou director. O felicit pe doamna director Lavinia Vasile pentru noua funcţie şi am convingerea că este un om al Palatului, un om care pune suflet în ceea ce face şi că, sigur, împreună, veţi avea multe realizări. La foarte multe concursuri, Palatul Copiilor a obţinut numeroase premii, fapt care certifică munca depusă. Acest grup de oameni, care lucrează cu pasiune şi dăruire, îi ajută pe copiii dumneavoastră să se perfecţioneze şi, de ce nu, ca această activitate suplimentară desfăşurată să fie un drum de lansare într-o carieră frumoasă!”

Directorul Lavinia Vasile le-a înmânat Diplome de Excelenţă profesorilor pensionari, după care a urmat un scurt moment artistic prezentat de copiii pregătiţi în această instituţie.

Fostii profesori au fost premiati.jpg2 Fostii profesori au fost premiati.jpg2.jpg3 Moment artistic

Please enter banners and links.

Next Post

Director Alina Stanciu: “Când faci lucrurile din suflet, orice problemă are rezolvare!”

joi oct. 9 , 2014
Este tânără, ambiţioasă şi, înainte de toate, îşi iubeşte şi respectă meseria. A avut timp să simtă ce înseamnă greul la catedră, alături de sutele de copii care i-au trecut prin mână şi pe care i-a învăţat primii paşi importanţi într-o educaţie: cititul şi socotitul. Experienţa acumulată a făcut-o să […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!