O sărbătoare ca o dată la 40 de ani, în comuna Perișoru

Print Friendly, PDF & Email

A devenit o tradiție ca administrația locală să îi invite pe localnicii săi, din diferite comune sau orașe, să petreacă de ziua localității, o dată în an.

Acest obicei a fost reluat, după 40 de ani, în comuna Perișoru, chiar la zi de mare sărbătoare, de Sf Maria, când primarul Damian Tudorel, alături de Consiliul Local i-a invitat pe locuitori la Ziua Comunei Perișoru.

Cum a fost sărbătoarea și ce ne-au declarat cei implicați în eveniment, puteți citi vineri, 22 august, în numărul aniversar 100  al ziarului Actualitatea de Călărași.

Perisoru 5 Perisoru 6 Perisoru 7 Perisoru 8 Perisoru 9 Perisoru 10 Perisoru 11 Perisoru 12 Perisoru Perisoru 16 Perisoru 15 Perisoru 14 Perisoru 13 Perisoru 4 Perisoru 3 Perisoru 1

Next Post

Ivan Patzaichin a adus spiritul competiţiei la Ziua Dunării, în Călăraşi

mar aug. 19 , 2014
Dup? debutul competi?iei pe ap? care a avut loc, anul trecut, la evenimentul dedicat Zilei Dun?rii, anul acesta am participat la o întrecere mult mai puternic?, nu mai pu?in de 12 echipe înscriindu-se la concursul de vâslit în canotci de 10+1, parte a campaniei Descoper? Rowmania, ini?iat? de Ivan Patzaichin, organizat? împreun? […]
0Shares