O petrecere de nota 10, dedicată unei angajate a Căminului de Bătrâni, din Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

Colectivul Căminului de Bătrîni „Sf. Antim Ivireanul”, din Călăraşi a iniţiat un eveniment surpriză, dedicat unei angajate proaspăt ieşită la pensie.  Infirmiera Valentina Vană a lucrat în  această instituţie de asistenţă socială încă de la înfiinţarea sa, din 2009, şi a fost alături de bătrânii beneficiari, ceas de ceas, îngrijindu-i cu multă atenţie. După 21 de ani de muncă, Valentina Vană şi-a sărbătorit pensionarea,  înconjurată de colegii de serviciu  şi alături de directorul  Căminului, Mihai Alexandru.

Cu emoţie în glas, sărbătorita a mulţumit colegilor pentru petrecerea surpriză ce i-a fost oferită, menţionând că avut parte de un colectiv foarte bun. Valentina Vană a fost aplaudată şi a primit din partea colegilor multe flori şi cadouri .

Din partea directorului Mihai Alexandrua primit şi o diplomă deosebită, pe care i-a oferit-o pentru profesionalismul de care a dat dovadă în toţi anii în care şi-a defăşurat activitatea în cadrul căminului.

„Timp de 25 de ani, am lucrat în această clădire, atât în perioada când aici a funcţionat un hotel, cât şi în cadrul Căminului de Bătrâni. Anii petrecuţi  în mijlocul bătrânilor au fost frumoşi, dar şi grei, pentru că este un  lucru destul de dificil că lucrezi cu persoane în vârstă. Dar sunt mulţumită că am avut colegi deosebiţi. Şi am satisfacţia că am avut un director de toată cinstea,  pe domnul Mihai Alexandru. Este un om minunat, care pune suflet în tot ceea ce face.”, a mărturisit Valentina Vană.

La eveniment au participat Dragoş Coman,viceprimarul municipiului Călăraşi şi Mihai Toneanu, şef serviciu Cantina de Ajutor Social, din cadrul  primăriei Călăraşi. Totodată, directorul Căminului de Bătrâni a ţinut să-i mulţumească pensionarei Valentina Vană.

„Activitatea colectivului de aici, pot spune că este bună, în proporție de 90%. Pădure fără uscăciuni nu există. Doamna Vană este una dintre persoanele care şi-au făcut datoria conştiincios şi nu numai atribuţiile pe care le avea prin fişa postului, dumneaei a făcut, de fiecare dată, tot ceea ce i-am solicitat, dând dovadă, mereu, de profesionalism. Îninstituţiile de asistenţă  a socială, la cămine de bătrâni sau de copii, este foarte greu dacă personalul angajat nu este competent. Acum pot să mă declar mulţumit că marea majoritate a angajaţilor îşi face treaba, în special persoanele de vârstă mai înaintată, dar mă gândesc cu groază la viitor, pentru că este foarte greu să găseşti o persoană competentă. În asistenţă socială, şi mai ales când  lucrezi cu bătrânii, dacă nu pui suflet, nu iese nimic. Eu chiar am pus suflet în activitatea mea,  pentru că am dorit ca bătrânii să nu ducă lipsă de nimic, iar personalul angajat să lucreze în bune condiţii şi să avem o colaborare fructuoasă, de ambele părţi”, a precizat Mihai Alexandru, directorul Căminului de Bătrâni „Sf. Antim Ivireanu”, din Călăraşi.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

ITM Călăraşi verifică comerţul cu produse pirotehnice

joi dec. 15 , 2016
Până la data de 6 ianuarie 2017, Inspecţia Muncii, împreună cu Ministerul Afacerilor Interne, derulează o campanie naţională de verificare a legalităţii comercializării articolelor pirotehnice. Această acţiune este motivată de unele evenimente grave petrecute în anii anteriori, evenimente care au provocat, depozitelor de articole pirotehnice, atât pagube materiale cât şi […]