ITM Călăraşi verifică comerţul cu produse pirotehnice

Până la data de 6 ianuarie 2017, Inspecţia Muncii, împreună cu Ministerul Afacerilor Interne, derulează o campanie naţională de verificare a legalităţii comercializării articolelor pirotehnice. Această acţiune este motivată de unele evenimente grave petrecute în anii anteriori, evenimente care au provocat, depozitelor de articole pirotehnice, atât pagube materiale cât şi umane.

În consecinţă, Inspectoratul teritorial de Muncă din Călăraşi, împreună cu reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne şi ai Primăriilor Călăraşi şi Olteniţa, Serviciul Public Pieţe şi Oboare, a stabilit următoarele condiţii de comercializare: respectarea prevederilor legislaţiei în vigoare, privind comercializarea articolelor pirotehnice; comercializarea articolelor pirotehnice în magazine specializate şi/sau în zone avizate de primării; comercializarea articolelor pirotehnice doar în spaţii comerciale executate din materiale necombustibile; asigurarea spaţiilor de comercializare cu stingătoare de primă intervenţie.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Spectacolele de Crăciun și Revelion, la Călărași

joi dec. 15 , 2016
În seara de ajun, pe 25 decembrie și pe 31 decembrie, vor fi o serie de concerte pe platoul din fața Prefecturii Călărași. Sâmbătă, 24 decembrie, și duminică, 25 decembrie, printre cei care vor susține recitaluri se află: Amadeus, Pact, Mandinga, Xonia, DJ Jungle, Trupa Zero, Hangițele, Amna, etc. Totodată, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!